Bemutatták az FC Barcelona legújabb váltómezét, és, az elmúlt évek szokásainak megfelelően, idén is roppant feltűnő színt választottak a katalánok. Vagy a Nike.

Bemutatták a Barcelona új második számú mezét, amely nem tudjuk, milyen színű. A Barcelona hivatalos oldala szerint világos bíborvörös, az egyik szakportál szerint narancs, egy másik az írja, karmazsinvörös, ami simán lehet, csak épp nem tudjuk, az milyen. Talán épp ilyen. Én egy láthatósági mellényre asszociáltam, de beláttam, színárnyalatokban nem vagyok eléggé jártas, így egy szakavatott női szemet is bevontam az elemzésbe. Ő először garnélarákszínre tippelt, ám végül rálelt a megfelelő árnyalatra: vörösiszapszín.

Nem hisszük, hogy az ihlette a Nike-t, az mindenesetre kétségtelen, hogy feltűnőek lesznek Messiék. Már ha önmagában nem elég feltűnő a Messi, Neymar, Suárez trió. Az biztos, hogy az ujjak végén egy gránátvörös csík fut, mert az a klasszik Barca-vörös, a nyakába meg belevarrták a katalán zászlót, no meg a klub mottóját: Mes que un club – Több mint egy klub. Az biztos, hogy több, de most még láthatóbb is.

(Fotó, forrás: fcbarcelona.com, footyheadlines.com)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Újabb rekordot ért el Európa legyőzhetetlen futballcsapata

További cikkeink a témában