Elég sürgős lenne, hogy megnézd ezt a pár meccset és feldobj rá pár rókát. Ajándék oddsok, ajándék nyeremény. Mi szóltunk!

Az van, hogy a Porto le fogja verni a Lille-t, ez aligha kérdéses, nem is értjük, miért adnak rá 1.70-es szorzót. Szóval ne szólj senkinek, hanem szép csendben kattintsál a megfelelő linkre, mondjuk ide, és azonnal toljad fel a H-t. És nem azért, mert már Lille-ben is nyertek a kék-fehérek, hanem mert jobbak. Otthon meg nem az van ám, mint itt nálunk, hogy csücsülünk az eredményen, majd lesz valami, a portói ultrák, szurkolók elvárják, hogy menjenek előre Jackson Martínezék. Menni is fognak.

Mondjuk mellé kéne tenni a BATE Boriszovot is, aki ikszelt Pozsonyban, úgy, hogy a 80. percig még vezetett. Láttuk a fehéroroszokat a Loki ellen, a Slovant is maguk alá gyűrik. Bónusznak, meg szorzónövelőnek pattintsd oda az Arsenal győzelmét is, ami nem fizet olyan jól mint a másik kettő, de szépen dob az összértéken. Így egy majd' négyszeres nyereményt akasztunk, az így hó végén jól jön.

BL-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a négyszeres pénz is.

Nem, nem ezekre a meccsekre fogadok!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Fordulat Liverpoolban, Hollandiából érkezhet Klopp utódja

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés