Régen volt ennyire igaz atyáink bölcs mondása, miszerint aki másnak vermet ás, azt rohadtul megalázza majd az a másik, amikor saját maga belezúg. Layvin Kurzawa egy arrogáns pöcs, akit a teljes svéd U21-es válogatott kifigurázott.

Az egész ott kezdődött, hogy az U21-es Európa bajnokság selejtezőjének rájátszásában a franciák és a svédek összekerültek. Franciaország a hazai meccsét 2–0-ra behúzta, ám a visszavágón berámoltak hármat a svédek, így összesítésben továbbjutásra álltak. Ekkor jött főhősünk, Kurzawa, és a 87. percben betalált, vagyis három perccel a meccs vége előtt idegenben lőtt góllal a kékek álltak jobban. A Monaco 22 éves védője kicsit túlörülte magát, szellemi képességeit megcsillantva ment oda egyenként a hűvös svédekhez.

Ez a gyökér aztán hatványozottan visszakapta a sorstól, amit tett, egy perc múlva Oscar Lewicki rúgott még egy gólt. És ekkor jöttek a svédek, akik mosolyogva, sokszorosan alázták vissza az arrogáns franciákat.

Nem elég, hogy ez a pöcsfej saját dugába dőlt, még ki is estek, mivel ugye 4–1-re kikaptak. De az igazi poén a meccs után jött, az öltözőből, stílusosan – a Twittere ez az üdvözlet ment ki:

Kurzawa beállt a Diego Costa, Pepe, Balotelli és Zlatan fémjelezte bunkó focisták sorába, a svédeknek meg hatalmas pacsi jár innen is.

(Fotó: AFP, Twitter; forrás: eurosport.yahoo.com)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

A La Liga elnöke Real Madrid-drukkerként nyilatkozott Mbappéról

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés