2014 első csaja az a WAG, aki focista párjánál is híresebb. Igen, ő Shakira, Piqué fiának bombázó édesanyja.

Shakira Isabel Mebarak Ripoll, vagyis Shakira már 36 éves, ami nem csak azért érdekes, mert ettől még épp oly dögös, mint a szintén korosabb Buffonné, hanem mert kedvese, Gerard Piqué csak 26 esztendős. A tíz év korkülönbség ellenére nem csak egy futó románcról van szó, hiszen Milan Piqué Mebarak személyében 2013. január 22-én közös gyermekük született. (És ez talán feledteti majd a spanyol védő és Ibrahimovic furcsa románcát is.)

Shakira azon kevés WAG-ek egyike, aki legalább olyan híres, mint focista kedvese, sőt! Talán Victoria Beckham tartozik még ebbe a halmazba. A formás kolumbiai énekes-dalszerző, zenész, producer és táncos csaj a 90-es évek közepétől az egyik legnagyobb alakja a pop-rock-latin zenének Latin-Amerikában. A 2000-es évektől pedig a világ egyik legsikeresebb előadóművésze. Shakira a legtöbb lemezt eladó kolumbiai zenész, több mint hetvenmillió példánnyal.

Számos zenei díjat nyert világszerte, többek között nyolc Latin Grammyt, két Grammyt, tizenöt Billboard Music Awards-díjat, öt MTV Video Music Awards-díjat, egy People's Choice Awards-díjat és még Golden Globe-díjra is jelölték.Ő az egyetlen dél-amerikai művész, aki első helyezéseket ért el az amerikai, ausztrál és angol listákon.

Különleges szépsége annak is köszönhető, hogy kolumbiai-libanoni vegyes házasságból született, vagyis egy igazi egzotikum.

És a bizonyíték, hogy Shakiráról bizony mi már lemaradtunk:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Csúnyán beégett a csatár, aki a 97. percben panenkázott

A Chelsea három játékosa négygólos előnyben összebalhézott azon, hogy ki rúgja a tizenegyest

További cikkeink a témában
Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?
Hirdetés