Ahol jó foci van, ott bizony elég jó a focistafeleség-felhozatal is, az úgynevezett WAG-ek is nagy sztárok, arról ugye nem beszélve, hogy általában baromi jól is néznek ki. Most azon kevés WAG-ek egyike következik, aki magyar, de futballista párja nem. Mutatjuk az olasz válogatott Pellé modell párját, Vikyt.

Graziano Pellè nemcsak arról híres, hogy 29 évesen lett olasz válogatott, hogy ipari mennyiségben gyártja a gólokat a Premier League-ben, meg hogy nem tud tizenegyest rúgni.

Na meg hogy minden idők legparádésabb focis interjúinak válogatásába is helyet követelt magának (Az “olyan az arcod, mint egy Ajax-drukkernek” mondat megvan?), hanem arról is, hogy neki van az egyik leggyönyörűbb párja a fociközegben. Sőt, legyünk elfogultak, a világon is alig akad párja a kedvesének.

Hogy miért akarunk elfogultak lenni egy olasz csődörrel? Nos, mert kedvese nem más, mint Varga Viktória, aki magyar.

És aki Varga Viky néven elismert modell is, persze nem vált hátrányára, hogy 2014-ben a Hollandiából Angliába, a Southamptonhoz igazoló csatár a pasija. A győri születésű Viki és Graziano négy éve alkot egy párt, most meg egyre híresebbek lesznek, mert a Premier League, illetve Anglia elég komoly táptalaja a WAG intézményének. A pár már szerepelt a Life magazin címlapján is.

De nézzünk még képeket Vikiről, és irigykedjünk az olaszra. Ez a lány tényleg álomszép.

És a bizonyíték, hogy Viki és Graziano egy pár:

De vajon ki nyeri az Eb-t? Fogadsz?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

A Dortmund után a Bayern is bejutott a BL-elődöntőbe

További cikkeink a témában