A Galaxy 11 – The Training reklám annyira durva, hogy egy pillanatra elhiszed, hogy a focisták tényleg megmentik a bolygót. De csak egy pillanatra, aztán meg csak bámulod a képernyőt leesett állal. A Samsung elég komolyat gurított, a reklám költségvetéséből lehet, hogy fel tudnánk húzni még egy stadiont.

A Samsung már tavaly elindította a Galaxy 11 névre keresztelt új globális marketingkampányát, melyben a világ minden pontjáról a legjobb futballistákat állítja egy csapatba, hogy azok megmentsék bolygónkat az idegenek támadásától. Miután összeállt a tím, most elkészült a kisfilm is a Galaxy S5 apropóján, és annyira durva lett, hogy lepottyant az állunk. Ez már nagyon 2014.

A költségvetés nem lehet több Albánia éves büdzséjénél, hiszen csak néhány sztár bukkan fel a több mint négyperces filmben: Mario Götze, Oscar, Stephan El Shaarawy, Victor Moses, Radamel Falcao, Iker Casillas, Wayne Rooney, Alekszander Kerzsakov, Landon Donovan, valamint természetesen a két legnagyobb csillag, Leo Messi és Cristiano Ronaldo. A csapat menedzsere Franz Beckenbauer, a Császár.

Lehet, hogy nem a Nike-é minden idők leglátványosabb reklámja? Pedig abban is szerepel csapatnyi sztár. Neked melyik tetszik jobban?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ronaldo volt edzője elárulta, ultimátumot adott neki a portugál

További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés