Múlt hétvégén mellé mentek a topliga-tippjeink, épp ezért vasárnapra a szokásos három meccsből csak egy olyat választottunk, amely neccesnek tűnik, a másik kettő elvileg szállítja a lóvét. Vagy nem. Izgi!

Utolsó helyen áll a Bundesligában a Borussia Dortmund. Miközben a Bajnokok Ligájában sorra csontozza ki az ellenfeleket, a hazai közegben nagyon nem megy a sárga-feketéknek – innen üzenjük Jürgen Kloppnak, hogy esetleg játssza le az öltözőben a csapatnak a ’Gladbach elleni meccs előtt a BL-himnuszt, hátha a fiúk azt hiszik, nemzetközi fellépés jön. Egyszer-kétszer megjártuk már a BVB-vel fogadás szempontjából, de most tényleg nincs apelláta: győzniük kell. Ezen az sem változtat, hogy a hétről-hétre látványos és szimpatikus futballal előrukkoló Mönchengladbach érkezik vendégségbe.

Nevek alapján rangadó a Fiorentina és a Napoli vasárnap kora esti összecsapása, csakhogy a firenzei lilák jelenleg nem ott állnak, ahol játékoskeretük alapján tanyázniuk kellene. A nápolyiak sem kápráztatták el eddig a szurkolóikat, bár mintha a Roma egy héttel ezelőtti legyőzése megindított volna valamit. Nehéz megtippelni ezt a meccset, mindkét csapat az Európa-ligában nyűglődött hét közben, talán nem lesz egyik fél sem elégedetlen a döntetlennel.

A kettes számú kupasorozatot használjuk fel a Bilbao megveretésére Valenciában. A baszkok szenvednek a kettős terheléssel, mert nincs minőségi keretük a minden héten helytálláshoz. Vasárnap este ahhoz a Valenciához utaznak, amely várakozáson felüli szerepléssel kezdve az idényt, a három gigász közé befurakodva üldözi a Barcát és a Realt, megelőzve az Atléticót. Folytatja tovább ezt a műveletet.

Topliga-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a több mint nyolcszoros pénz is!

(Fotó: Europress/AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Újabb fogadási balhéba keveredett a korábban tíz hónapra eltiltott Tonali

Littler a Premier League-ben is felért a csúcsra

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés