Pár centin, néhány másodpercen múlik, hogy sikert érsz-e el, vagy a következő percben már el is felejtenek. Hajszálon múlik, hogy a mennybe mész-e, vagy csak felhördül a közönség, aztán megy tovább a meccs. Óriási a különbség. Hány hatalmas kapufára emlékszel? Na ugye! Most mutatunk mindkét verzióból jó párat, ami pengeélen táncolt. És még nyerhetsz is a Playerrel a legjobb pengéből.

Arra gondoltunk, hogy emlékezetes, sorsdöntő és/vagy hatalmas gólokra szinte mindenki emlékszik, úgyhogy azokat most nem is vesszük elő. Inkább olyanokat mutatunk, amik zseniálisak, gyönyörűek, ám az utolsó pillanatig nem lehet tudni, hogy ebből gól lesz-e. Tényleg egy hajszálon múlik, hogy a pazarul meglőtt labda ívénél a végén kijön-e a kifli. Ezektől tényleg eldobod a hajad.

Cé Ronaldo többször is feltűnik a legszebb tekerős gólokban, de akad róla olyan összeállítás is, melyben pár centire van a góltól. Kaput feldöntő kapufák sora az egyik legnagyobb lövőtől. Hajszál híján gólok. (Mondjuk ez a kapufa elég híres lesz, na de milyen lövés előzte meg!) Gondold el, ha ezek is bementek volna, már majdnem annyi gólja lenne, mint Messinek...

Nyerd meg a 10 db Gillette Proglide borotva egyikét a Playerrel!

Egy férfi életében a legfontosabb pillanatok a munkahelyi sikerektől a személyes kapcsolatokon át gyakran csak a legapróbb dolgokon múlik. A férfi valamit vagy elér, vagy lemarad róla, de nem egy kilométerrel, hanem a legapróbb különbséggel, egy hajszállal. Egy férfi bármelyik pillanatban lehet sikeres, és a pillanatot, amiért érdemes mindent megtenni és bármilyen küzdelmet megnyerni, meg kell élni. ”Férfiasan tökéletes” borotva megoldásaival a Gillette 110 éven keresztül világszerte több mint 800 millió férfi életét tette könnyebbé és kényelmesebbé.

Kérdés: a lenti videó hányadik másodpercben tűnik fel Messi?

A) 18.
B) 44.
C) 31.

A helyes válaszokat a [email protected] címre, "Gillette-játék" tárgy megnevezéssel küldjétek el 2014. 10. 19. 23:59-ig.

(Fotó: Europress/AFP)

(x)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Dudaszós meccsnyerővel kaptak ki LeBron Jamesék a bajnoktól

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés