Sajtóhírek szerint a világbajnokság álomcsapatának két tagja átülhet a másik helyére az öltözőben a torna után: Ángel di María elvágyódik Madridból, a Monaco fiatal zsenije, James viszont szíve szerint a Realban játszanak, és a blancók rá is mozdultak. Di María és Rodríguez egymást válthatja.

A Marcá-nál nincs jobban értesült orgánum, ha a Real Madridról van szó, gyakorlatilag a spanyol főváros kirakatcsapatának az öltözőjébe is bejutnak. De legalábbis minden kiszivárog onnan. Most tudni vélik, hogy az argentin válogatottat a nyolcaddöntőben továbbrúgó, az egész vébén igen jól játszó Ángel di María nem érzi jól magát a fehéreknél, a kellő megbecsülés hiánya miatt csapatot váltana még a nyáron. Ezt úgy kell érteni, hogy a jelenlegi fizetését szerette volna kicsit feljebb tornászni, de egyelőre erre nincs hajlandóság Pérezék részéről.

Pedig nagyszerű éve volt a szélsőnek, Ancelotti megtalálta a helyét a rendszerben, pedig úgy tűnt, Bale érkezése miatt kispadra szorul, ám az olasz szakember egy merészet húzva a középpályára vonta vissza, Di María meg remekelt, nélkülözhetetlenné vált. Például nyert egy Bajnokok Ligáját is a Király-kupa mellett. A 26 éves játékost 33 millió euróért vásárolta a Real a Benficától, most nagyjából ötvenért válhat meg tőle, ám Ancelotti ragaszkodna hozzá.

De közben meg szeretnék megszerezni a Monacótól a kolumbiai középpályást, James Rodríguezt, aki a vébé eddigi legjobbja, öt gólt szerzett, bejutott a legjobb nyolc közé, szinte minden statisztika szerint a torna álomcsapatában a helye. Jamest 45 millióért vette meg a Monaco a Portótól, az a Monaco, aki most Di Maríát csábítja, sőt, már egy éve is megkörnyékezte, amikor Rodríguezt megvette. Korábban szó volt egy Falcao, Di María cserén, de most Hámesz is a csomagba került, szóval súlyos milliók is utalva lesznek.

(Forrás: Marca, fotó: Europress/AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Bréking: Xavi marad a Barcelona edzője

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés