Betyáros ajánlat

Ha igazi magyar betyár vagy, aki nagy kanállal eszi az Erős Pistát, akkor nem csak a tuti meccsekre csúszol rá, hanem bizony kockáztatsz is. Mert mi is a betyáros ajánlat? Minimum kétszeres szorzós kimenetel – vállalható és indokolható rizikó, ami önmagában is jó pénzt hozhat, egy laza kombóhoz csatolva pedig igazán szép summát eredményezhet.

1. Olympiakosz–Manchester United – Tipp: döntetlen; odds: 3.25

Nyert a hétvégén a Manchester United! Ennek komoly hírértéke van amióta David Moyes vezeti a csapatot. Három nyeretlen bajnoki után tudott három pontot szerezni az MU a Crystal Palace otthonában, ám Pireuszban jóval nehezebb dolguk lesz Rooneyéknak. Eddig ugyan veretlenek a BL-ben a vörös ördögök, csakhogy sem Donyeckban, sem San Sebastiánban nem tudtak győzni, márpedig a Georgios Karaiskáki stadionba se nyerni járnak a csapatok. A PSG ugyan simán letolta az Olympiakoszt, ám a Benfica és az Anderlecht is kikapott. Mindenkinek lőtt legalább egy gólt a Pireusz, márpedig két gólt nem érzek a Unitedban. Iksz.

Megyek és fogadok a meccsre!

1. Galatasaray–Chelsea – Tipp: döntetlen; odds: 3.35

A Galata az elmúlt három hónapban mindössze egyszer kapott ki, a legfontosabb meccsen, a Juve elleni hazai BL-zárón győzni tudott, így továbbjutott. Otthon a Köbenhavnt is lenyomta, a Real viszont simán átlépett a törökökön. Igaz, tavaly tavasszal őket is elkapta a Galatasaray. Az a helyzet, hogy a Chelsea jobb, tapasztaltabb, masszívabb csapat, de Isztambulban egyáltalán nem biztos, hogy képes nyerni. Meg annyira nem is életbevágó, egy remi után Londonban tovább lehet jutni. Mondjuk 2012 szeptembere óta nem játszott döntetlen a BL-ben a Chelsea. Talán most.

Megyek és fogadok a meccsre!

Player-szelvény

Meccs – tipp – szorzó

Tét: 1000 Ft – nyeremény: 7358 Ft

*Betyárszelvény

Indul az NB I! Kicsi, sárga, borzasztóan savanyú, de a miénk. Még a magyar elsőligán belül is az egyik legkevésbé érdekes meccset választottam, mert itt az üzlet a lényeg, nem az élvezet. Senkit sem érdekel a Kecskemét mezőkövesdi vendégjátéka, de fogadni érdemes rá. A KTE rém gyenge, a télen az utolsó napokban kapkodva erősítettek, névtelen légiósokkal (Bebeto, Eninful, Touré és Burics), plusz Pavicseviccsel, aki azért már bizonyított. A Ligakupában hazai pályán szenvedett 5–1-es vereséget a Lombard Pápa ellen a Kecsó, ami ugyan gyanúsan el lett adva, de akkor is látszik, nem jó a KTE. A Kövesd sem, de ők nyugodtan készülhettek, és még erősödtek is – Vermes, Rajczi, Takács Péter, Velicky és Szilvási érkezett.

Ha bevállalod, 16 040 forintra nőhet a nyereményed.

Te is így érzed? Akkor irány fogadni a Tippmixpróra!

*Ha a fenti három eseményhez hozzácsapod a betyáros ajánlatunkat, jó néhány ezressel meg tudod dobni a nyereményed. Feltéve, ha vagy annyira betyár, hogy bevállald.

Labdarúgás

Olympiakosz–Manchester United
Február 25., kedd
Bajnokok Ligája
TV: Sport 1, 20:00
Player-tipp: X
Fogadás az eseményre!

Schalke–Real Madrid
Február 26., szerda
Bajnokok Ligája
TV: DigiSport 1, 20:10
Player-tipp: 2
Fogadás az eseményre!

Galatasaray–Chelsea
Február 26., szerda
Bajnokok Ligája
TV: DigiSport 2, 20:40
Player-tipp: X
Fogadás az eseményre!

Tottenham–Dnyipro
Február 27., csütörtök
Európa-liga
TV: DigiSport 1, 21:00
Player-tipp: 1
Fogadás az eseményre!

Bayern München–Schalke 04
Március 1., szombat
Bundesliga
TV: Eurosport 2, 18:00
Player-tipp: 1
Fogadás az eseményre!

Ferencváros–Győri ETO
Március 2., vasárnap
NB I
TV: M1, 16:25
Player-tipp: 2
Fogadás az eseményre!

Kosárlabda

Miami Heat–New York Knicks
Február 28., péntek
NBA
TV: Sport 1, 02:00
Player-tipp: 1
Fogadás az eseményre!

Múlt hét

Remélem, hittél nekem és megjátszottad a két betyáros ajánlatot, mert bizony a PSG és az Atlético is hozta az idegenbeli meccsét, mindkét esemény 2,25-szörös pénzt hozott. Jómagam is fogadtam rá. A szelvényen a harmadik BL-meccs is ült, a Bayern is nyert, a Chelsea szintén hozta a kötelezőt, azonban az El betette a kulcsot. A Porto kétgólos vezetésről ikszelt, a Lazio meg otthon kapott ki. A City is elbukott hazai pályán a Barca ellen. Kombóban nem volt erős a múlt hét, betyáros vállalásban annál inkább.

Olvass el mindent a Mesternégyes játékról, és nyerj két jegyet a Bayern München–Borussia Dortmund, az Internazionale–Napoli vagy a Barcelona–Atlético Madrid csúcsmeccsre!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Élőben nézheted Marozsán Fábián negyeddöntős meccsét

Guardiolának van miért aggódnia a szezon egyik legfontosabb meccse előtt

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés