Honvéd–Ferencváros

Tipp: vendég – TippmixPro: 2.32
Fogadási határidő: április 20., vasárnap, 16:30

Belelendült Doll csapata, most elkezdte sorra nyerni a meccseket, ám, ahogy Nyilasi Tibor szokta volt mondani, "idegenben a taccs is jó" – ez Kispestre mostanság hatványozottan igaz. A Honvéd olyan szinten mumus lett a Fradinál, hogy nemhogy nem tudja legyőzni, de az elmúlt években még a góllövés is sikernek számított. Az előző öt egymás elleni meccsükön egyetlen gólt lőtt az FTC, és egyetlen pontot szerzett. De a kettő nem esett egybe. 2011 márciusában nyert utoljára a zöld-fehér együttes, azóta négy Honvéd-siker és egy döntetlen a mérleg, vagyis hiába is van imponáló sorozata a Fradinak, semmiképp sem esélyes. Mégis, a korábbiakhoz képest rég volt ennyire esélyes, mint most: zsinórban négy meccset, ebből három bajnokit nyert meg ugyanis Thomas Doll csapata, míg a Honvéd egymás után háromszor kapott ki.

Ki is kezdték Rossi mestert, aki dühében bejelentette, hogy távozik a nyáron, de persze azért erre még ne vegyünk mérget. Az olasz szakember megérkezése óta erőn felül teljesít csapatával, azon kevés külföldi edzők egyike, aki tényleg jó munkát végez. És a Fradi ellen különösen. Ennek ellenére a vendégekre adják a kisebb szorzót, és valóban, most egyre magabiztosabbak, masszívabbak és eredményesebbek Bödéék.

Mondjuk épp nem Böde, de Leonardo például tarthatatlan, a középpályása stabilabb, a védelem jóval kevesebb hibával és kapott góllal hozza le a meccseket. Eközben a Honvéd korábbi feltörhetetlennek tetsző védősora sorra kapja a gólokat, kettesével. Valami nem stimmel Kispesten, és ebből a Fradi profitálhat – három év után ismét három ponttal.

Doll ismét számolhat Besiccsel, de nehéz lesz visszakerülni a bosnyáknak, mert honfitársa, Jovanovic igen jól játszott a Puskás ellen a védelem jobb oldalán. Amennyiben Bönig sérülése nem jön rendbe, Jovanovic átkerülhet a bal oldalra, mivel Hidvégi közel sem volt meggyőző. Rossinak elöl akadnak gondjai, nem megy ugyanis a támadóknak: az előző három fordulóban mindössze egy gólja volt a Honvédnak, azt se csatár lőtte.

Mindenképp fogadj a meccsre, mivel bármelyik kimenetellel nagyot lehet szakítani a TippmixPrón!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Élőben nézheted Marozsán Fábián negyeddöntős meccsét

Guardiolának van miért aggódnia a szezon egyik legfontosabb meccse előtt

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés