A Puma EvoPowert komoly tanulmányok, tervezések és szigorú ellenőrzések után úgy tervezték, mintha mezítláb rúgnád a labdát, mert a tervezők rájöttek, úgy tudsz a legnagyobb erővel és legpontosabban lőni. A Puma kreált egy olyan mikroszálas, rugalmas felsőrészt, amellyel rendkívüli flexibilitást és nagyobb pontosságot biztosít, szóval egy pici extrát hozzáad a legjobbak lövéséhez, passzaihoz. A miénkhez egy picit talán többet is.

Az EvoPowert a legjobbak tesztelték és próbálgatják: a Dortmund hibátlan lövőtechnikájáról híres középpályása, Marco Reus (nézd meg, hogy nyomja a német bekötött szemmel!), és a Barcelona világ- és Európa-bajnok irányítója, Cesc Fábregas. A srácok szanaszét lőnek mindent a lábukra olvadó cipőtől, még Thierry Henry szeme is kikerekedik, pedig sokat látott már a francia. (Persze igazából azért nem lehet ám ekkorákat rúgni, ne küldd vissza a szajrét, ha nem megy. Nagyot, de nem ekkorát.)

No és a végén a Milan híres-hírhedt Eb-ezüstérmes támadója, Mario Balotelli is megjelenik, miközben a háttérben összeomlik a stadion. Apropó, Balotelli! A teljesen elmeháborodott olasz lábára saját dizájnnal terveztek csukát, az elhíresült, újságíróknak szánt "Why always me?" ("Miért mindig én?") póló után szabadon a "Why always Puma?" felirattal, valamint a róla szóló cikkekkel. Elég menő darab.

(Forrás: puma.com)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Élőben nézheted Marozsán Fábián negyeddöntős meccsét

Guardiolának van miért aggódnia a szezon egyik legfontosabb meccse előtt

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés