Egy új sportágat sokféleképpen lehet népszerűsíteni - a Karizma Klub célja, hogy ne csak a sportág elméletét hirdesse, hanem bárki ki is próbálhassa a játékot.

Nem is tehetne mást, hiszen a latin eredetű fallabdajáték lényege maga a felszabadult játék és az eufória, ezt az érzést hivatott összefoglalni a karizma (eredeti jelentése: "kedves ajándék") név, és csak azért sem sütjük el a poént, hogy eufórikus hír, hogy ezt már Magyarországon is kipróbálhatjuk. Mivel az első karizmapályákat Mexikóban, a tengerparton alakították ki, adódott, hogy itthon is vízközeli helyet keresnek, amit a margitszigeti Palatinuson a Duna és a medencék miatt kétszeresen is megtaláltak.

Sportközpont küldetéssel és sok extrával

A magyarországi Karizma Klub nem csak a világszerte egyre népszerűbb fallabdajáték gyakorlásának helyszínét teremtette meg, hanem a hazai népszerűsítésében, és a minél szélesebb körű a megismertetésében is főszerepet vállal.

A Palatinuson két üvegpálya is üzemel, amelyeket tavasztól őszig ingyen használhatnak a strandolók – plusz szolgáltatásként profi edző segítsége is igénybe vehető –, a pályák melletti lounge teraszról pedig mindez követhető. Felépítésének és egyedi hangulatvilágának – este pedig különleges kivilágításának – köszönhetően a Karizma Klub rendszeresen ad otthont változatos programoknak: koncertek, előadások, bemutatók ideális helyszíne, vagyis interaktív központként funkcionál, összekapcsolja a sport és a művészet világát, hiszen a sporttevékenység mellett lehetőséget ad különféle profi és amatőr előadóművészek bemutatkozására is.

Rögtön bajnokságra nevezhetsz

A Karizma Klub a nyári szezonon kívül is üzemel, ilyenkor különböző kulturális rendezvények, bajnokságok színesítik a programot. A bajnokságokhoz kapcsolódóan mindig van lehetőség arra, hogy az érdeklődők ne csak nézzék a meccseket, hanem ki is próbálhassák a játékot – akkor pedig garantált az eufória. Október 1-től október 10-ig az Első Európai Egyéni Karizma Bajnokságon rögtön át is élheted – kövesd a Karizma Klub Facebook-oldalán!

(x)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Élőben nézheted Marozsán Fábián negyeddöntős meccsét

Guardiolának van miért aggódnia a szezon egyik legfontosabb meccse előtt

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés