Beindult a Bajnokok Ligája-szezon érdemi része, már csak egy lépés a főtábla, akadnak jó meccsek. Meg akadnak olyanok, amikre érdemes fogadni, na mi épp ilyeneket mutatunk. Két BL-selejtező-meccsel meghatszorozhatjuk a pénzünk, de kár lenne kihagyni.

Miután tegnap leadtuk meredek tippjeinket 3/6-os variációban, jöjjön egy sokkal esélyesebb kombináció, kettő darab meccsel. A Bajnokok Ligája selejtezőjének utolsó lépcsőjén áll a korábban rendszeresen főtáblás Zenit és Porto, a kérdés, be tudnak-e lépni a húsosfazékhoz a Standard Liège és a Lille testén keresztül. A két francia ajkú gárda kezd otthon, tippem szerint egyik sem nyer, sőt.

A Lille a Grasshopperst verte ki az előző körben, a Ligue 1-ben pedig két forduló után kapott gól nélkül áll. Masszív csapata van tehát René Girard-nak, ráadásul annak ellenére megtartotta Origit, hogy eladta, így otthon egy ikszre jó lesz a kissé meggyengülő átalakuló Porto ellen (Mangala, Defour, Fernando elment; Martins Indi, Adrián, Tello, Brahimi, Casemiro jött).

A Zenit nem hibázhat, ebben a csapatban annyi pénz áll, hogy kötelező a BL-csoportkörbe érni. Mondjuk az előző fordulóban képes volt kikapni Limasszolban, hogy aztán otthon simán továbbjusson. Viszont a bajnokságot négyből néggyel kezdték, 15 rúgott góllal. A vébén szenvedő Hulk négy gólnál jár, akárcsak Rondón, és akkor még ott van Kerzsakov is, no meg mögöttük Satov, Fajzulik, Witsel és Danny. Liège-ben is nyernek.

Ha egy ezrest tolsz rá, 5850 Ft-ot nyerhetsz. Így ni:

A szerdai BL-szelvény:

Jaj, én is szeretnék egy ilyen fogadást! De hol lehet megtenni? Épp itt, gyere!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

A City középpályása odaszúrt a Real Madridnak: Csak egy csapatot láttam a pályán

További cikkeink a témában