1. 10 / 10
    Hope Solo

    Az amerikai válogatott és a MagicJack kapusa igazi legenda Amerikában. Amellett, hogy szinte vitán felül ő a világ legjobb női futballkapusa, show-műsorok tömkelegébe hívják szerepelni. Versenyzett a Dancing With The Stars legutóbbi szériájában, ahol megmutatta, hogy „fiús” énje mellett lakozik benne egy igazi díva is. Bár ő maga is bevallja, hogy nem nagyon érzi magát nőies nőnek, elképesztő mennyiségű rajongója van szerte a világon. Tavaly ledobta a ruháit az ESPN magazin Body Issue-jának, az MLS legjobb újoncának választott futballistája pedig versben vallott neki szerelmet egy edzésen, a kamerák előtt. A világbajnokságon egyik rajongója egy sajátos üzenettel járt Hope után meccsről-meccsre: Marry Me Hope, I’m Solo.

  2. 9 / 10

    Heather Mitts

    Bár 2011-ben nem jutott ki a világbajnokságra, mivel nem sikerült felépülnie egy súlyos sérülésből, és a szövetségi kapitány nem akart kockáztatni, Mitts kisasszony tartja vezető pozícióját a világ kedvenc női labdarúgói között. Szőke haja és tökéletes alakja számtalan reklámszerződést hozott már neki, jelent meg bikinis fotósorozata férfimagazinban is. Valószínűleg egy kontinensnyi embert tenne boldoggá azzal, ha egyszer teljesen ledobná a textilt, ám ő szeretné, ha a sportteljesítménye alapján ítélnék meg, és csakis a szakág népszerűsítése miatt hajlandó vetkőzni – s akkor sem maradéktalanul.

  3. 8 / 10

    Lotta Schelin

    Az isteni Lotta az élő példa arra, hogy nem minden svéd szőke – és még ha az is, sokszor jobban áll neki a fekete haj. Az északi gólvágó hazájában félistennői státuszban van, sokszoros Gyémántlabda-nyertes (ez a svéd Aranylabda), nem mellesleg pedig a világ egyik legjobb csapatát, a Lyont erősíti. Schelin igazi szomszéd lány típus, s talán épp emiatt imádják ennyire a férfiak: egyszerűen nem lehet nem szeretni ezt a kedves, mosolygós lányt.

  4. 7 / 10

    Alex Morgan

    Hope Solo legnagyobb riválisaként szokták emlegetni a Western New York Flash támadóját, aki sokak szerint olyan tökéletes, hogy rajzolni se lehetne szebbet nála. Alex boldog párkapcsolatban él szintén futballista párjával, de persze csodálni azért még szabad. A szende kislány nemrégiben megmutatta a világnak a tetoválását, év végén pedig egy sportfehérneműs fotóval borzolta a kedélyeket Twitteren – persze csakis jó értelemben. Az amerikai válogatott egyik legígéretesebb játékosa a tinik példaképe: nem csupán szép, de kedves és iszonyúan tehetséges is – nem véletlen, hogy a Seventeen magazin még videót is forgatott vele. (A képen Alex mindkét énje látható.)

  5. 6 / 10

    Louisa Necib

    Francia elegancia és egy csipetnyi vadság keveredik a Lyon és a francia válogatott legnagyobb sztárjában – a csodálatos Louisa a Bajnokok Ligája mellett a férfiszíveket is rendre elhódítja. Egyesek szerint szokatlanul erős szexuális kisugárzással bír, mások azt mondják: látszik a tekintetéből, hogy egy igazi vadmacska. Nos, közelebbi információkkal sajnos nem szolgálhatunk erről, az viszont biztos, hogy Necib kisasszony nem tudott még olyan frizurával a zöld gyepre lépni, amiben ne kérték volna százezren azonnal, gondolkodás nélkül feleségül.

  6. 5 / 10

    Kyah Simon

    Rossz nyelvek szerint ez az ausztrál szépség stílusában leginkább egy pornószínésznőre hasonlít – mi azonban nem hiszünk a rossz nyelveknek, így nem is volt kérdés, hogy felkerül-e a listánkra. (Vannak, akik úgy vélekednek, a fenti kijelentés amúgy se számít sértésnek.) Az ausztrál csatár, aki hazájában, a Sydney FC-ben kergeti a labdát, szerepelt már az aussie FourFourTwo magazin címlapján – ez történelmi eseménynek számít. A tavalyi világbajnokságon merész, oldalt leborotvált hajjal játszott, de mivel még rajongói sem díjazták túlzottan az abszurd hajviseletet, remélhetően hamarosan eredeti szépségében tündököl majd a hajkorona és Kyah is.

  7. 4 / 10

    Jonelle Filigno

    Kanada büszkesége ez a kék szemű, éjfekete hajú bombázó. Dupla dinamit, ugyanis nem csak külsejével, de gólátlagával is bárkit levesz a lábáról. Jonelle-t a kanadai nemzeti tizenegy következő csillagaként tartják számon, borítékolják neki a fantasztikus futballkarriert – az azonban egészen biztos, hogy az ifjú (1990-es születésű) hölgyre fotómodellként is nagy sikerek várnának. Tulajdonképpen fogalmunk sincs, hogyan képes eltalálni a kaput ilyen hatalmas szempillák árnyékában.

  8. 3 / 10

    Fatmire Bajramaj

    A német labdarúgó-válogatott ügyeletes férfiszív-tiprója koszovói albán származású, és nagyon szigorúan ragaszkodik a családi nemzeti hagyományokhoz. Évek óta komoly kapcsolatban él, ám ez rajongóit természetesen nem akadályozhatja abban, hogy újra és újra a legszexisebb játékosok közé válasszák. Lira (így becézik a hölgyet) legelőnyösebb tulajdonságai közé sorolják, hogy smink nélkül, edzőcuccban is gyönyörű – sokan hasonlítják Salma Hayekhez. Azt ugyan nem tudjuk, a színésznő hogy áll a focival, az azonban biztos, hogy Bajramaj valóban mediterrán, tűzrőlpattant szépség.

  9. 2 / 10

    Gáspár Cecília

    Ugye senki sem gondolta, hogy nekünk, magyaroknak szégyenkeznünk kellene futballfronton? Az utóbbi évek válogatottjainak nagy része külföldön játszik, a légiósaink között pedig olyan szupernő is akad, mint Gáspár Cecília, aki megjárta a Bundesligát, jelenleg pedig a Bundesliga II-ben játszó Würzburgban focizik. Cili szabad idejében modellkedik (most komolyan, a képei zavarba ejtően szexisek), kevésbé szabad idejében pedig sorra gyűjti az elismeréseket a német egyetemeken, ahol az ottani skálán már docensi fokozatnál tart. Szupercsaj!

  10. 1 / 10

    Kaylyn Kyle

    Ez a két lábon járó Barbie baba szintén Kanadából származik, jelenleg a Vancouver Whitecaps középpályáját erősíti. Azon kívül, hogy a pálya női ördöge, imád szörfözni is, emiatt olyan napbarnított mindig a bőre. Az, hogy bájos pofiján kívül még az alakja is tökéletes, nyilván rengeteg rajongót szerzett neki – és még csak most jön a java, hiszen a kanadai válogatott megújításának egyik haszonélvezőjéről van szó. Alig várjuk, hogy láthassuk a következő világversenyen!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

A Barcelona ügyesen keverte a lapokat, történelmi szerződést írhat alá a Nike-val

További cikkeink a témában