A szabadrúgás, amely még CR lövéseinél is furcsább gellert kapott, a föld-levegő rakéta a 90. percben, a löbbölés, és a nagy helyzetfelismerés. Gólok mozgóképen.

Íme a szabadrúgás, melyet még talán Cé Ronaldo is megirigyelne. Na jó, talán azért Cé nem csettintene, hiszen nála jobban senki semmit nem csinálhat jobban, de azért Lucas Piazón szabadrúgása egyértelműen a nem hisszük el-kategória. Hasonló lábtartással, nagyon hasonló szabadrúgásgólt David Luiz rúgott a vébén Kolumbia ellen, de ez még annál is nagyobb volt. A legdurvább az, ahogy a hálóból visszapattan a labda, abból látszik, milyen pörgése és ereje volt.

A liverpooli derbi utolsó percében járunk, nagyon úgy fest, hogy a vörösök otthon legyőzik az Everton, ám ekkor érkezik a kékek válogatott bekkje, Phil Jagielka.

Robbie Keane a MLS-ben villogott, itt épp az első gólját lövi a New York ellen. Az LA Galaxy egyébként 4–0-ra nyerte a meccset, az ír csatár kétszer köszönt be.

Végül nézzük meg a Roma csatárának, Mattia Destrónak a negyvenméteres gólját. Azért ehhez kell egy helyzetfelismerés, no meg némi rúgótechnika is.

Na és még ott volt ugye Recoba szögletből tekert gólja is.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Élőben nézheted Marozsán Fábián negyeddöntős meccsét

Guardiolának van miért aggódnia a szezon egyik legfontosabb meccse előtt

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés