Néhány hete nagyot ütött a három döntetlenes szelvényünk, amely akkor 45-szörös pénzt hozott a Player stábjában bízóknak. Az egy ideje tartó kudarcsorozatot éppen ezért megpróbáljuk egy újabb csupaikszes szelvénnyel feledtetni.

Az A csoportban olyan különös dolgok történnek három kör után, mint Izland 100%-os teljesítményes első helye (kapott gól nélkül!), valamint Hollandia vegetálása. A csehek szintén hozták mindhárom meccsüket eddig, tehát igazi rangadón fogadják az izlandiakat - véleményünk szerint egyik válogatott sem lenne elkámpicsorodva egy döntetlen után.

A B-ben a még nyeretlen bosnyákok a hibátlan izraelieknél töltik a vasárnap estét. A vb-résztvevő Dzekóéknak nagyon kellene a három pont a felzárkózáshoz, mert a három fordulót követően beszedett ötpontos hátrány elég sok. Izraelben soha sem könnyű nyerni, nem is fog nekik sikerülni.

A nap rangadóját Itáliában vívják: Olaszország a még gólt sem kapott horvát válogatottal meccsel otthon. Antonio Conte legénysége - bár eddigi valamennyi mérkőzését hozta - nem tűnik meggyőzőnek, különösen a csatársor vékonyka olyan kevésbé ismert nevekkel, mint Zaza vagy Pellé. A horvát keret ellenben masszív és erős, a Rakitic, Kovacic, Modric középpályás triót a világ bármelyik csapata elfogadná. Ha már elfogadás, egyik társaságnak se lenne baj egy pontosztozkodás vasárnap.

Válogatott-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a több mint 34-szeres pénz is!

(Fotó: Europress/AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

A PSG hajlandó 200 millió eurót fizetni egy 16 éves futballistáért

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés