Kiderült, mitől olyan kiváló a reflexe a vébé egyik nagy felfedezettjének, a torna talán legjobb kapusának, a Costa Rica-i Keylor Navasnak. A 160 km/h elég durván hangzik.

A vébé legnagyobb meglepetését Costa Rica okozza folyamatosan, amely nem elég hogy csoportelsőként jutott a tovább a legkeményebb négyesből, még a legjobb nyolc közé is bejutott. A siker elsősorban a szervezett védekezésnek köszönhető, no meg a parádés kapusteljesítménynek: Keylor Navas a torna egyik legjobb kapusa eddig. A 27 éves játékos a Levante kötelékébe tartozik, ám a világbajnoki szárnyalása miatt már érdeklődik iránta néhány top csapat, hallani a Real Madrid, az Arsenal és a Liverpool nevét is Navasszal kapcsolatban.

És most meg is tudtuk, mitől ilyen kiváló a reflexe. Aki teniszlabdákat kap el, ráadásul úgy, hogy azt az ATP-világranglista 80. helyén álló Pablo Andújar üti 160 km/h-val, eleve nem lehet rossz kapus.

Magasan Costa Rica végső győzelmére fizetnek a legjobban, 35-szörös pénzt nyerhetsz Navasékkal! Pár száz forintot megér, nem?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Bajba került a sznúkeres miután azt mondta, büdös a vb helyszíne

További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés