Szenzációs hír lehetne, hogy egy az olasz válogatottban is pályára lépő támadót igazolt a szombathelyi együttes, de ez így, ebben a formában nem teljesen igaz. Tommaso Rocchi december 31-ig valóban aláír a Haladáshoz, de...

De az a fura szitu állt elő, hogy a Hali edzőjét, Artnert Tamást nem győzte meg a Lazio legendája, idézzük: "A jelenlegi állapotában rövid időn belül nem tud a segítségünkre lenni, a harmadik edzésen meg is sérült." De azt is mondta a mester, hogy ha tényleg nem kell érte/neki fizetnie egy fillért sem a Haladásnak, akkor egye fene, edzhet velük. Így aztán Tommaso Rocchi december 31-ig aláírt, addig kellene felépíteni, és kideríteni, hasznára válhat-e a rettenetesen meggyengült zöld-fehéreknek.

Artner nagylelkűsége egyébként tényleg határtalan, egy olasz válogatott NB I-be érkezését így kommentálta a haladasfc.nyugat.hu-n: "Én nem akarom megfosztani a szombathelyi szurkolókat Rocchi játékától, tehát ha a klubnak tényleg nem kerül semmibe, és csak egy kicsi, minimális esély van rá, hogy tud nekünk segíteni, illetve esetleg ötszázzal több néző lesz a stadionban, ha pályára tudjuk küldeni, akkor jöjjön."

Grazie, maestro!

Debrecenben játszik legközelebb a Hali, nyilván még Rocchi nélkül. Mennyire nagyon kap ki? 1.50-ös szorzó van a Loki győzelmén.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

A Barcelona ügyesen keverte a lapokat, történelmi szerződést írhat alá a Nike-val

További cikkeink a témában