Az amerikai borotvagyártó évek óta a sport legmenőbb és legsikeresebb figuráit találja meg, az elmúlt években David Beckham és Thierry Henry is zsilettel beretválta arcszőrzetét. A kortárs labdarúgásban jelenleg Messinél nagyobb nevet nem nagyon lehet mondani, így aztán a Gillette és a globális nagykövet Messi partnerségében nincs semmi igazán meglepő. Emellett az argentin klasszis alapítványának missziójával összhangban helyi szintű csapatok és játékosok elit válogatottjával is együttműködnek a világ minden pontján. Szimpi húzás, de a fő húzóerő a márka legújabb arca, a négyszeres aranylabdás, a Barcával háromszor is BL-t nyerő argentin, és kedden a Manchester Cityt is elsüllyesztő Leo Messi.

Szerencsés vagyok, hogy eddigi karrierem során számos sikert értem el a pályán; de tisztában vagyok vele, hogy a legjobb teljesítmény akkor jön, ha 100 százalékot nyújtasz az előtted álló feladatban, erőt és teljes lelkesedést tükrözve. A Belső Acél ott rejlik minden férfiban. Ez a csapatod, valamint az országod színei iránti feltétel nélküli és megrendíthetetlen elkötelezettséget illetve odaadást jelenti” – nyilatkozta Messi.

Messi nem egyedül nyomja ezt a kampányt, ott van mellette egy másik sportág egyik legkiemelkedőbb alakja, minden idők talán legnagyobb teniszezője, Roger Federer is. A svájcival közösen szerepelnek a Trading Place videóban is: a két sztár a valóságból egy fantáziavilágba kerülve küzd meg a Belső Acélt érintő kihívásokkal, illetve a végén egymással is. Szeretnéd látni Messit krikettezni vagy teniszezni? És Federert szumózni, rögbizni és védeni? Akkor ez a te videód:

Ha már Messi és Gillette, akkor mindenképp nézzük meg az argentin zseni tíz legpengébb gólját a 2012–2013-as szezonból:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Vajon ki a nap csaja Lady Gaga születésnapján?

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát? Gracie édesanyja Penthouse-modell volt…

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés