Összeraktunk két szelvényt a hétvégére, és ugyan nincs nálunk a bölcsek köve, de azért úgy éreztük, megérzéseinkkel tudunk segíteni. Ez most olyannyira jól sikerült, hogy nem csak részsikereket értünk el, hanem behúztuk mind a két kombót, így tízszeres pénzt zsebeltünk be. Ugye nem maradtál le róla?

Már péntek este bedobtuk a közösbe az angol szelvényünket, hogy legyen időd emésztgetni, no meg fogadni (esetleg regisztrálni, feltölteni). Korábban is voltak jó megérzéseink, de a részsikerekhez kell az is, hogy kiválaszt a megfelelő meccset, most azonban minden esemény ült.

Az első ajánlatunkba az angol topcsapatok kerültek, na bumm, mondhatnád, ki ne találná el a City, az MU meg a Chelsea győzelmét. Te eltaláltad? És nyertél? A United szörnyen szenvedett eddig Van Gaallal, az Everton ellen azért nem volt teljesen egyértelmű a siker, a Chelsea meg a veretlen Arsenalt fogadta. A lényeg, hogy ültek a tippek:

Premier League-szelvény:

Aston Villa–Manchester City – vendég: 1.45 (szombat, 18:30)
Manchester United–Everton – hazai: 1.67 (vasárnap, 13:00)
Chelsea–Arsenal – hazai: 1.65 (vasárnap, 15:05)

Tét: 1000 Ft
Nyeremény: 3995 Ft

A másik hármasunk sokkal izgalmasabb volt, ott ugyanis mutattunk egy meglepetést, meg rizikóztunk egy olyan meccsel, amin elvileg csak bukni lehet. A Debrecen meg pocsék formában van, szóval a Honvéd elleni hazai győzelem sem volt egy életbiztosítás. Szóval a meglepetés a Valencia volt, amely 2.60-os szorzóért verte el az Atléticót, méghozzá simán, két góllal. A Barcelona győzelme volt a legkomolyabb rizikó, mivel 1.20-as volt az odds, szóval leginkább csak veszíteni lehet rajta. De nem veszítettünk.

Magyar+spanyol szelvény:

DVSV-Teva–Budapest Honvéd – hazai: 1.67 (szombat, 16:00)
Valencia–Atlético Madrid – hazai: 2.60 (szombat, 16:00)
Rayo Vallecano–Barcelona – vendég: 1.20 (szombat, 18:00)

Tét: 1000 Ft
Nyeremény: 5427 Ft

Összesen tehát kétezer forinttal majdnem tízezret nyertünk. Csak bízni tudunk benne, hogy hallgattál ránk, és most te is olyan boldog vagy, mint mi.

Ha ezentúl nem szeretnél lemaradni a fogadásainkról, akkor kövesd a sorozatunkat, ha meg nyernél is, regisztrálj és játssz!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A PSG fordított Barcelonában és bejutott a BL elődöntőjébe

100 millió oka van a Fradinak, hogy figyelje a Championship alakulását

További cikkeink a témában