Korábban már megmutattuk a valaha volt egyik legcukibb dance-offot az NBA-ből, most pedig bemutatjuk a világ legerősebb kosárligájának egyik legőrültebb, legfanatikusabb, legviccesebb drukkerét. Darrell Baileyként anyakönyvezték az urat, de mindenki csak Clipper Darrellként ismeri az egykori villanyszerelőt. A faszit kirúgták a munkahelyéről, és hazafelé menet gondolt egyet: mi lenne, ha én lennék a Los Angeles Clippers leghíresebb szurkere?

Az lett, sőt, az NBA egyik leghíresebb őrültje, aki ha kell, az ellenfelet hecceli büntető közben, ha úgy adódik, a cheerleaderekkel táncol a parketten, de nem rest egyedül is nekiállni egy performansznak a szünetben. Az sem zavarja Darrell komát, hogy konkrétan egy méterről mutogatnak rá ujjal. Ámulatba ejtő mozgáskultúra. És mennyire komolyan veszi magát! Édespofa.

Darrell tényleg nem aprózza ám el, van saját honlapja is, és természetesen az autója is full Clipper. A 1995-ös BMW 740i kívül-belül a csapat piros-fehér-kék színeiben pompázik, a motorháztetőt egy Clippers-logó virít, és persze a rendszám is egyedi: CLIPERD.

Clipper Darrellről írt már a The New York Times és The Wall Street Journal is, előbbi a Clippers nem hivatalos legnagyobb fanatikusának nevezte, utóbbi szerint pedig talán ő az LA Clippers történetének egyetlen szuperfanatikusa. A kosárcsapat nem mindig örült neki ennyire, 2012 februárjában perre mentek a névhasználat miatt, ám végül megegyeztek.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Xabi Alonso döntése miatt egy portugál edző lett a Liverpool A-opciója

A világ legkeresettebb edzője a Liverpoolt és a Bayern Münchent is visszautasítja?

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés