Azt reméljük, láttad, hogy a múlt héten 45-szörös pénzt nyertük egy szelvénnyel, ennél fogva most velünk tartasz, mert nem beszélünk blődségeket. Igaz, akkor Csabi nyúlt bele a tutiba, most pedig én próbálok irányt mutatni. Megint az ikszekre utazunk.

Akkorát nehéz lesz szakítani, mint a múltkori három ikszes szelvénnyel, de azért a majd 16-szoros odds is csábító. Mi kell ehhez?

Először is a Paks stabilitása. Csertői csapata mindössze kétszer kapott ki a bajnokságban, abból az egyik a Videoton ellen volt, akitől meg ugye (majdnem) mindenki kikapott, a hó elején pedig a Kecskemét nyert Pakson. Az idegenbeli mérlege az érdekes, mert a Vidi elleni bukás előtt kétszer nyertek, háromszor ikszeltek Bartháék, nem könnyű őket idén megverni. Persze eddig csak a fehérváriak voltak a komolyabb ellenfelek, csakhogy a Fradi hetek óta nem túl meggyőző, noha lenyomta a Pécset, ikszelt Debrecenben, majd vér izzadva továbbjutott az MK-ban. A Haladás elleni hazai meccset vizionálom, csakhogy annál sokkal erősebb a Paks. Meglepetést érzek, ami egy döntetlent jelent. Gyömbér megint megsérült, Böde sem százas még, Lamah, Nagy Dániel, Lauth és Gera sincs meggyőző formában.

Az MTK remekel, a második helyen áll, hét meccset nyert zsinórban, ám még így is több veresége van, mint az Újpestnek. Kétszer annyi. A kékek kétszer kaptak ki, míg az Újpest a tizenkét meccsből csak egyetlen egyet veszített el. A pesti derbi tehát korántsem lefutott, sokkal inkább tűnik ez nekem 0–0-nak. A lilák csak Fehérváron nem szereztek pontot, miközben Pécsen, Pakson, Pápán és Győrben is szerzetek egy pontot. Háromszor gólt sem kaptak. Szombathelyen meg nyertek, de ez most kábé indifferens. Az MTK az egyetlen százszázalékos csapat hazai pályán, ám én mégis ikszre tippelek.

A Videoton megveri a Honvédot, ez nem kérdés, ez a meccs inkább csak felturbózza kicsit az össz-szorzót.

NB I-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a több mint 15-szörös pénz is!

(Fotó: Europress/AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

A City középpályása odaszúrt a Real Madridnak: Csak egy csapatot láttam a pályán

További cikkeink a témában