Az elmúlt hetekben nem igazán ültek a tippjeink, úgyhogy a válogatott meccsekből mazsolázgatva igyekeztünk tutira menni ezen a hétvégén és három olyan meccset választani, amelyek egyensúlyba hozhatják a mérleget.

Kezdjük mindjárt az Európa-bajnoki cím védőjével. Spanyolország válogatottjában havonta akadnak új arcok, ami néha meglátszik a csapat teljesítményén (lásd: vereség Szlovákiában), de most néhány Del Bosque-ifjonccal kiegészülve sem jelenthet problémát otthon megruháznia a Fehéroroszokat, úgyhogy itt megkockáztatunk (?) egy hendikepet a szorzó felturbózása érdekében.

Vezeti nem túl félelmetes csoportját a megfiatalított angol válogatott, amely a második helyen posztoló Szlovéniát fogadja szombaton. Szomszédunk magasan legjobbja a kapus Samir Handanovic, akinek az Interben 11-esből nem lehet gólt rúgni, tehát kis túlzással egyedül rajta áll, hány góllal kapnak ki a három kör után hibátlan háromoroszlánosoktól. Ki fognak, ez nem kérdés.

A görögök Feröer elleni hazai pályás gigantikus blamája után nem árt vigyázni a miniállamok csapataival, de a még nyeretlen Moldova kit verjen meg otthoni környezetben, ha nem a szintén győzelem nélkül álló Liechtensteint? Itt nem merünk hendikepezni, a sima hazai elég lesz.

Válogatott-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a több mint négyszeres pénz is!

(Fotó: Europress/AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Élőben nézheted Marozsán Fábián negyeddöntős meccsét

Guardiolának van miért aggódnia a szezon egyik legfontosabb meccse előtt

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés