Megy a cicaharc a két óriásklub menedzsere között, akik történetesen egymást követték anno a kispadon: Mourinho váltotta Pellegrinit a Real Madridnál. Most a Chelsea és Manchester City Premier League-rangadó után estek egymásnak.

"Ez a hozzáállás nagyon hasonlít a Stoke-éra, amikor egy kis csapat próbálja tartani az eredményt a nagy csapat ellen, kizárólag a 0–0 megvédéséért küzd. Kilenc játékossal védekeztek a tizenhatos előtt, mondtam korábban is, hogy nagyon nehéz lesz megvédeni a bajnoki címünket, minden csapat így érkezik hozzánk, mint a Chelsea. Még egyszer mondom, nem akartak nyerni" – borult ki Manuel Pellegrini, a Man. City menedzsere a Chelsea attitűdjén az 1–1-re végződő rangadó után.

Természetesen Mourinho sem hagyta szó nélkül, bár épp nem ezt mondja, de lehet olvasni a sorok között, ismerve őt. Meg hát nyilván véletlenül mondta sokadszor rosszul a chilei mester nevét: „Pellegrino? Sokszor elmondja, hogy nem beszél rólam és a csapatomról, mégis mindig ezt teszi. Nem kommentálom a szavait, nem érdekel, ne is kérdezzenek róla” – reagált a Chelsea menedzsere.

Várjuk a folytatást.

Nem csak a két edző esett egymásnak, hanem a játékosok is a meccsen, nézd csak meg.

(Forrás: Guardian, fotó: Europress/AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Orosz milliárdok érkezhetnek a Fradihoz

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés