Luis Suárez műtét után visszatért és azonnal győzelemre vezette Uruguayt, a Liverpool támadója lőtte csapata mindkét gólját Anglia ellen. Rooney is meglőtte első vébégólját, de sokra nem mentek vele, a kiesés szélére sodródtak.

1958 óta mindig továbbjutott Anglia a csoportkörből, ám most már nincs saját kezében az irányítás, az utolsó fordulóban az olaszok segítségére is szükségük lesz. Pedig még Wayne Rooney is gólt lőtt.

De a meccs hőse a két helyzetből kettőt értékesítő Luis Suárez, aki saját csapattársait küldheti haza, hisz Angliában, a Liverpoolban ontja a gólokat. Uruguay másik arcát mutatta, mint Costa Rica ellen, amikor is ellazsálták és elbukták a meccset, most sokkal hatékonyabb volt a celeste. Anglia, akárcsak Olaszország ellen, most sem játszott rosszul, ám ismét 2–1-re kikapott.

Uruguay–Anglia 2–1 (1–0)
Arena Corinthians, Sao Paulo, vezeti: Carlos Velasco Carballo (spanyol)

Uruguay: Muslera – A. Pereira, Caceres, Godín, Gimenez – C. Rodríguez, Arevalo, Gonzalez (Fucile, 80.), Lodeiro (Stuani, 67.) – Suárez (Coates, 88.), Cavani
Anglia: Hart – Baines, Cahill, Jagielka, Johnson – Gerrard, Henderson (Lambert, 89.) – Sterling (Barkley, 64.), Rooney, Welbeck (Lallana, 71.) – Sturridge

Gólszerzők: Suárez (39., 85.) illetve Rooney (75.)

(Fotó: Europress/AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

A Barcelona ügyesen keverte a lapokat, történelmi szerződést írhat alá a Nike-val

További cikkeink a témában