Louis van Gaal bemutatkozott a Manchester Unitednél, nem is akárhogy: a vb-n a holland válogatottal remeklő zseniális menedzser csapata egy hetest gurított az egyáltalán nem kutyaütőkből álló Los Angeles Galaxy ellen. Mutatjuk a gólokat.

Akárcsak a holland válogatottnál, a vörös ördögöknél is azonnal kipróbálta legújabb találmányát a megosztó, tenyérbemászó, de kétségkívül kiemelkedő tudású szakember: 3–5–2-vel küldte pályára a Unitedet, jó néhány hiányzóval, és két új arccal. Az MU a De Gea – Smalling, P. Jones, Evans – Valencia, Herrera, D. Fletcher, Shaw – Mata – Rooney, Welbeck kezdőcsapattal állt fel, Ander Herrera és a kissé túlárazott Luke Shaw volt két újonc. A félidőben Danny Welbeck góljával, valamint Wayne Rooney duplájával hárommal ment az angol gárda.

A második félidőben pedig a Lindegaard – M. Keane, Fletcher, Blackett – Rafael, Cleverley, Herrera, R. James – Kagava – Nani, A. Young felállásban még négyet bevertek. Az eladás szélén álló Ashley Young ijedtében kettőt rúgott.

Van Gaal tehát elég imponálóan mutatkozott be a Man. United-drukkereknek, gyanítjuk, sok örömük lesz még a furcsa hollandban.

Los Angeles Galaxy–Manchester United 0–7
Gól: Welbeck 13., Rooney 42., 45. – az elsőt 11-esből, R. James 62., 84., A. Young 88., 91.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

A Milant legyőzve lett bajnok az Inter

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés