Miután szinte mindenben megegyezett a Tottenhammel is, végül aláírt a Chelsea-hez a brazil válogatott középpályás, Willian. Orosz lobbi, brazil mikrofonfejparti.

Még egy mikrofonfejű focista ad melót a észak-londoni fodrászoknak, a Chelsea ugyanis leigazolta Williant, az Anzsi Mahacskala középpályását. Ráadásul az eddigi sörényes, David Luiz szintén brazil, remek cimbik lesznek tehát ők. Az Anzsi tönkrement, erről már nálunk is lehetett olvasni, a legértékesebb portékáit kiárusította, Willian mindenképp közéjük tartozik. Az asszisztkirály (tavaly 27 bajnokin 16 gólpasszt adott, a BL-ben 6/3 volt a mérlege) 25 éves középpályásért be is jelentkezett a Liverpool, akinek nagyon kellett és tökéletesen illeszkedett is volna Rogers mester szisztémájába, majd a Tottenham is, aki pedig a Bale-ért kapott elképesztő összeget szerette volna jó helyen tudni.

A londoni fehérek küldtek is egy 30 millió eurós ajánlatot, cserébe érkezett Willian orvosi vizsgálatra. Majdnem kész az üzlet. De ezt megneszelte Roman Abramovics, úgyhogy sebtiben rácsörgött Szulejman Kerimov barátjára, az Anzsi tulajdonosára, hogy adja már el inkább neki az ügyes brazil fiút. Így is lett, gyorsan megegyezett a két oligarcha, Willian pedig 31 millió fontért öt évre alá is írt a Chelsea-hez. Ahol így most egy rakás támadó középpályás van: Oscar, Mata, Hazard, Lampard, Schürrle, De Bruyne, Victor Moses és most már Willian.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

A La Liga elnöke Real Madrid-drukkerként nyilatkozott Mbappéról

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés