Minden férfi tudja, hogy a testápolás legalább annyira fontos - ha nem fontosabb - , mint az, hogy milyen ruhát viselünk. A megfelelő ápoltság nem pusztán vonzerőd fegyvertárának része, de az egészséged szempontjából is kulcsfontosságú kérdés. Kerek egy hónap van még hátra a nyárból, utazni tehát egyáltalán nem késő. Legyen a cél egy intenzív nyelvkurzus valamely európai országban, aktív pihenés a tengerparton, vagy csak megint egy unalmas üzleti út, e termékek nélkül nem érdemes útra kelned!

Egy hotelszoba, lehet bármennyire is kényelmes, mégsem az otthonod. Idegen környezetben ébredni, még a legextrább helyeken sem mindig jóleső érzés, ezért megnyugtató lesz, ha saját termékeiddel kezdheted el a napi rutint. Azok számára, akik gyakran utaznak nagyobb távolságra, ismerős lehet a várakozás, amely két nemzetközi járat között a többórás reptéri dekkolással lehet egyenlő. Ilyen esetekben sokat segít, ha frissítesz kissé magadon. Egy borotválkozás képes új embert faragni belőled, egy archidratálás vagy a szemkörnyék ápoló alkalmazása pedig segít csökkenteni a kialvatlanságból származó táskákat. Bármely megoldást is választod, hátralévő utad garantáltan kellemes és pihentető lesz.

A borotválkozás jegyében

A borotválkozás művészetéhez kell pamacs, olaj, és természetesen krém

Mindent a szemnek

A borotválkozás előtt tisztíts, utána hidratálj, majd pedig ápold a szemkörnyéket.

A bőr védelmében

Bőrünket az út során is védjük az irritációtól, a napsugaraktól, és a kiszáradástól.

Uticélon ne gondolkozz, mert mi már megtettük helyetted

Lehet, hogy egy cég éppen téged keres. Hagyd, hogy megtaláljon! Töltsd ki Jobline profilod vagy töltsd fel önéletrajzodat, és nyerj! Részletekért kattints ide>> (X)