Erről a tíz mozis arcról vegyél példát, ha jobb férfi akarsz lenni!

Jön a nőnap, mi pedig arra bátorítunk, hogy idén ne akard lerendezni az egész hacacárét néhány csokor szegfűvel, hanem csinálj valamit, aminek minden nő örülne a környezetedben. Mondjuk légy férfi, azaz pontosabban, légy JOBB férfi, mint eddig! Mozis inspirációval segítünk.

1. Mark

(Andrew Lincoln - Igazából szerelem)

A srác halálosan szerelmes Keira Knightleyba, ami nem csoda, az ő szempontjából azonban sajnos felér egy tragédiával. A csaj ugyanis friss házas, mégpedig a legjobb spanhoz ment hozzá. Mit lehet ilyenkor tenni? Elfelejteni az egészet, de azért még belefér egy szívmelengető szerelmi vallomás, amit a női nézők általában lélegzetvisszafojtva szoktak végignézni.

Mit tanulj tőle?
Romantika

2. Indiana Jones

(Harrison Ford - Az elveszett frigyláda fosztogatói)

Puhakalap, ostor és hatlövetű. Jones professzor az egyik legcoolabb arc. Soha nem nyugszik, soha nem pihen és mindig valami érdekes kincs után lohol. Mellette unatkozni? Kizárt. Nem csoda, ha minden nő odavan érte.

Mit tanulj tőle?
Kalandvágy

3. Alex J. Murphy

(Peter Weller – Robotzsaru)

A faszit kocsonyává lövik, aztán meghal, majd az agyát – és a megmaradt szerveit - egy géptestben keltik életre, hogy onnantól kezdve csak a bűnüldözésnek éljen. De a műveletbe hiba csúszik, ugyanis hiába küldtek rá az agyára egy format C-t, Murphy még ezek után sem tudja kiverni a fejéből az asszonyt és a gyereket. Ilyen egy tökéletes apa.

Mit tanulj tőle?
Családszeret

4. Forrest Gump

(Tom Hanks - Forrest Gump)

Azt nem lehet mondani, hogy Forrest csak a lábát lógatta egész életében. Megjárta Vietnamot, volt nemzeti pingpong-bajnok, rákászhajó-kapitány és megszállott futóbolond. Egy valami azonban soha nem változott; világ életében egyetlen lányt szeretett.

Mit tanulj tőle?
Hűség

5. James Bond

Ugye nem gondoltad, hogy éppen Bondot hagyjuk le a listáról? Ez a karakter ugyanis olyan, mintha férfiúi testbe öntötték volna a női közízlést. Jóképű, kifogástalanul öltözködik, minden körülmények között elegáns, csak úgy dőlnek belőle az idézhető egysorosok és vitathatatlan stílusikon.

Mit tanulj tőle?
Stílus

6. Jack Sparrow

(Johnny Depp - A Karib-tenger kalózai-sorozat)

Bár ízlések és pofonok különböznek, azt azért talán merészség lenne kijelenteni, hogy nem létezik Jacknél jóképűbb filmes karakter. Egy dolog azonban az ő oldalára billenti a mérleget; úgy általában totálisan tojik a világra, a legújabb közvéleménykutatások szerint (éppen elkevertük valamerre a szakirodalmat, de tutira így van!) a nők ezt a típust nagyon csípik.

Mit tanulj tőle?
Lazaság

7. Dr. Hannibal Lecter

(Sir Anthony Hopkins - A bárányok hallgatnak)

Persze a nők azt is szeretik, ha valaki szeret és tud főzni, de ilyen tekintetben inkább ne Lecter legyen a példaképed! A műveltsége és a kifinomultsága viszont már lehet követendő példa.

Mit tanulj tőle?
Műveltség

8. Tyler Durden

(Brad Pitt - Harcosok Klubja)

Alfahím. Te is alfahím akarsz lenni, ugye? Legyél!

Mit tanulj tőle?
Férfiasság

9. Rocky Balboa

(Sylvester Stallone - Rocky)

Rocky nem éppen egy Casanova és sajnos a tutyimutyiságra sem igazán vevő a szebbik nem. A kitartást azonban díjazzák, a jó öreg Balboa pedig soha nem adta fel. Ha elbizonytalanodnál, csak dúdold el magadban az Eye of the Tigert és menetelj tovább előre! Hidd el, menni fog!

Mit tanulj tőle?
Kitartás

10. Austin Powers

(Mike Myers - Szőr Austin Powers: Őfelsége titkolt ügynöke)

Utoljára hagytuk, mert úgy igazából nem is tudjuk megmagyarázni. A modzsót nem lehet definiálni, mert az vagy van, vagy nincs. Valószínűleg ha a fenti tulajdonságokat kifejleszted magadban, jön magától, és ha egyszer megszerzed, onnantól nem lesz számodra akadály.

Mit tanulj tőle?
Modzsó

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon