Kiderült, hogy hány évesen számít valaki túl öregnek a bulizáshoz

Egy friss tanulmány annak járt utána, hogy vajon hány évesen öregszünk ki a féktelen partizásból.

Persze az tök egyértelmű, hogy ez a pont mindenkinél máskor jön el, hiszen valaki már 24 évesen is inkább otthon marad, míg mások 40 felett is élik a bulikat.

Ám akárhogy is legyen, a Currys PC World felmérése szerint a kor, ami felett már semmi keresnivalód nincs a klubokban az

37 év.

Úgy tűnik, hogy a húszas éveikben járó fiatalok nem akarnak 40 körülieket látni maguk körül a különböző szórakozóhelyeken. Még szerencse, hogy a kutatás szerint 31 felett már amúgy sem szeretnek lejárni az emberek. A harmadik X-en túl a többség már inkább a saját otthonának kényelmét preferálja, tehát a 37 éves határ már amúgy sem sokat számít.

Talán már veled is megesett, hogy a buli előtt hatalmába kerített az érzés, hogy talán jobb volna ma este itthon maradni, és egy zacskó nasival meg egy hideg sörrel ledőlni a TV elé. Ehhez nem is kell 31 felettinek lenned.

És hogy vajon mi lehet az oka annak, hogy 31 felett egyre többen maradnának inkább otthon? A kutatás szerint 4 fő ok húzódik meg a bepunnyadás mögött:

  • Nem akarnak másnaposak lenni
  • Nem akarnak kiöltözni
  • Nem akarnak bébiszittert intézni
  • Nem akarnak taxit rendelni

Előbb-utóbb mindenkinél elérkezik tehát az az idő, amikor a zajos és hektikus társasági élet helyett az otthoni kényelmet választja, ehhez pedig nagyban hozzájárul a technológiai fejlődés is. Az új játékkonzolok, a 4K felbontású tévék, és a közösségi oldalak világában otthon sem unatkozik az ember, hiszen bármikor chatelhet és játszhat a haverokkal neten keresztül anélkül, hogy fel kellene öltöznie és ki kellene mozdulnia.

Ettől függetlenül mi persze azt ajánljuk, hogy mozdulj ki minél többször, találkozz a haverokkal, és nyugodtan bulizz addig, ameddig csak kívánod.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon