A "világ legegyformább ikrei" ugyanahhoz a pasihoz mennének férjhez

Ha eddig még nem lett volna hozzájuk szerencséd, ideje megismerned a világ legegyformább ikreit, már ha létezik egyáltalán ez a fogalom. Ők itt Lucy és Anna DeCinque, akik születésük óta mindent pontosan ugyanúgy csinálnak.

A jelenleg 31 éves, Ausztráliából származó lánykák már korábban is felhívták magukra a média figyelmét, hiszen egészen bizarr és különleges életet élnek. Állítólag soha nem távolodnak el egymástól néhány méternél messzebb (még a zuhanyzás is mindig közös program) és grammra pontosan ugyanazt eszik, ugyanakkor.

Mindemellett, elég nagy összegeket költöttek már plasztikai beavatkozásokra is, hogy még jobban hasonlítsanak egymásra - és talán azért is, hogy még jobban bejöjjenek a közös pasijuknak. Merthogy a faszijukon is osztoznak már öt éve.

A szerencsés (?) fickó Ben Byrne, akit így hirtelen nem is tudjuk eldönteni, hogy irigyeljünk vagy sajnáljunk inkább. Természetesen mindenből kettőt kell vennie és baromira figyelnie kell rá, hogy pontosan egyformán kezelje a két barátnőjét.

A problémájuk csupán annyi, hogy Ausztráliában (is) tilos a poligámia. Mindenesetre a lányok nagyon eltökéltek és mindenképpen ők akarnak lenni az első hölgyek Ausztráliában, akik ugyanahhoz a férfihoz mennek feleségül.

Természetesen teherbe esni is egyszerre akarnak, hiszen ahogy mondták az ő testüknek mindig egyformának kell lennie. Hát kíváncsiak leszünk rá, hogyan oldják majd meg mindezt és hogy miképpen boldogul velük Ben. Te mit gondolsz egy ilyen hármas kapcsolatról?

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon