A DÖNTŐ: te mondhatod most meg, melyik legyen a 2016-os fesztiválszezon legmenőbb koktélja!

Amikor újévkor 310 ember sétált be a jeges Balatonba, úgy éreztük, hogy dolgunk van. Meghirdettük az év egyik legmenőbb vodkás játékát, a zsűri pedig meghozta döntését. Ezek közül kerül ki a győztes idén!

Emlékeztek még erre? Besétáltak. Maguktól. A jeges vízbe. Hát igen, az egészség fontos, kezdje a bőrénél, szól a mondás, így 310 ember belerongyolt a jeges Balatonba, mi pedig úgy gondoltuk, hogy biztos azért voltak ilyen bátrak, mert előtte lehúztak egy felest, hogy ne legyen gond a hőérzettel.

Nade! Nem csak a hidegben fontos, hogy vodkázzunk, hanem a melegben is, ezért meghirdettük az év egyik legmenőbb játékat, ahol a fődíj:

– 1 db fesztivál hetijegy az SZIN-re
– A fesztivál ideje alatt minden nap töltenek neked ingyen a kedvenc koktélodból (ha okosan nézel, lehet, hogy többször is, a felelős alkoholfogyasztást szem előtt tartva, nyilván)
– 6 üveg Royal Vodka, hogy formába lendüljetek a haverokkal nyárra

Merthogy a győztes koktél kapható lesz a SZIN fesztiválon, a Royal vodka standján! Saját koktélod lehet!

A beküldött receptekből a Royal vodka és a Player prominens tagjaiból álló zsűrije meghozta az év talán egyik legnehezebb döntését; kiválasztotta a legjobb 3 vodkás koktél receptet, amelyek közül az egyik a fenti pakkot fogja megnyerni gazdájának!

Íme a TOP 3 recept:

Recept:
- 4 clRoyal vodka,
- zöld alma likőr,
- limelé.

Ezeket jéggel, shakerben összerázzuk, majd pohárba öntjük. Egy igazi csajozós koktél, a háttérben a Scootertől a 'How much is the fish' című számot halljuk lelki füleinkkel.

 

Recept:
- 8 cl Royal vodka
- szóda
- dinnye szirup

Képzeljük el egy 38 fokos nyári napon, mennyire csúszna, te jó ég! Már reggel 11-kor, amikor felkelünk, a kávé mellé mehet!

Recept:
- 4 cl Royal vodka (bár feltalálója szigorúan 8cl-el issza)
- 2 csepp eper szirup
- 1dl feketeribizli lé
- 1 dl szóda
- 4 cl citromlé
- jég

Ez is olyan sunyi, trükkös koktélnak tűnik, amiből észre sem veszed és már megittál hármat, utána meg mész imbolyogni szerb lányokkal a saslikoshoz, meg indokolatlanul meghívsz bármire bárkit, aki ad egy pacsit.

 

És akkor jöjjön az igazság pillanata! Rajtad múlik, ki nyeri meg a győztesnek járó wellness csomagot: a fesztiválbelépőt, a festivál ideje alatti ellátást a saját koktéljából, és a szezonra való felkészüléshez a 6 üveg Royal vodkát!

Szavazz hát!

A legmenőbb ROYAL koktél, és a szavazás győztese szerinteeeeeem aaaaaaa:

Összesen 2324 szavazat érkezett.
  • Fánci kapitány! 1%
  • MKifogás 54%
  • Tyomasztikus gyümölcskoktél SZINtiszta Royallal 45%

Szavazási határidő: 2016. február 23, 23:59

A győztest ez alapján a szavazás alapján hirdetjük ki. Segítsetek megkoronázni a nyár királyát, hátha meghív benneteket a nyáron egy koktélra Viki, Marci vagy Tyoma!

Azt már eléggé vágod, ha egy haverodnak szerencséje volt az ágyban múlt éjjel: idiótán vigyorog és ok nélkül fütyörészik meccsnézés közben – plusz valszeg úgyis büszkén elmeséli. Na de mi van a nőkkel? Hogy mondod meg, hogy egy ismerősödnek, egy munkatársadnak, vagy – nagy nyelés – a csajodnak szexuális kalandja volt előző este? Íme a – nem hollywoodi – jelek, amikből olvashatsz.

Ó, és még mielőtt szó érné a ház elejét:

Ha előző este szexeltetek, az is egy jel, hogy szexelt a csaj múlt éjjel. Tényleg. Brit tudósok igazolják. És ha ki van szívva a nyaka, idegen férfi szagát érzed rajta, fél méteres terpeszben araszol, nehézkesen ül le, egy használt koton csúszik le a belső combján és valami fehéret vakargat a szája szélén, az is egy jel lehet. De most a kissé kevésbé nyilvánvalóakat gyűjtöttük csokorba. Méghozzá ezt az ötöt.

1: Jobban vonzódsz hozzá

Minél aktívabb szexuális életet él valaki, annál több feromon szabadul fel a testében – egy láthatatlan, kémiai üzenet, amitől elkezdesz sokkal jobban kívánni valakit. A Journal of Advanced Research rengeteg feromonokra vonatkozó tanulmányt vetett össze, és azt a végkövetkeztetést vonta le, hogy a másik nem számára baromi vágykeltőek. Magyarul: ha csak közel állsz hozzá, belélegzed a természetes illatát és ettől már megmozdult a sebváltó, akkor nagy esély van rá, hogy a leányzó előző este nem aludni tért az ágyba.

2: Boldogabb és sugárzik

Azon felül, hogy a szex egyrészt hatalmasat enyhít a munkahelyi nyomáson és persze fizikailag is rettentő élvezetes, a Colorado egyetem kutatói több mint tizenötezer ember megkérdezése után megállapították, hogy az aktív szexuális életet élők sokkal jobban elfogadják önmagukat, kiegyensúlyozottabbak és boldogabbak. Tehát ha például – újabb nyelés – a csajod egyszerre csak, látszólag minden ok nélkül boldogabb és a felhők között jár, nos...

3: Szebb mint általában

Szex közben a testünk rengeteg változáson megy keresztül – mondja Bean Robinson, a Minnesota Medical School egyetem: Program of Human Sexuality professzora. – A két legfontosabb dolog az izom-összehúzódással és a megnövekedett vérárammal kapcsolatos.” Egy kicsit pirospozsgás arc feljavult egészséget és magasabb ösztrogén-szintet mutat – és nagyobb szexuális vonzerőt is, ami a te hormonjaidat is beindítja rá.

4: Hatalmasat alszik

Orgazmus után a nőknek harminc százalékkal megnövekszik a prolaktin hormonszintje közvetlenül szex után, majd még egyszer tetőzik a szexet követő délutánon – mondják az Oxford Journal of Human Reproduction kutatói. Miért fontos ez? Mert sok egyéb funkciója mellett, a prolaktin az a hormon, ami a fáradékonyságért felelős és mély REM-alvást generálhat. Szóval ha amúgy rossz alvó a hölgy, és most hirtelen délutáni sziesztázni vágyik (plusz nincs más oka hullafáradtnak lenni), akkor talán egy múlt éjjeli hancúrozást hever most ki.

5: Sokkal kevesebb az elvárása

„Az embereknek nagyon nagy igényük van az összekapcsolódásra – mondja a fentebb említett Robinson prof. – A szexuális aktus és maga az aktivitás oxitocint szabadít fel, egy hormont, amely segít eme összekapcsolódás elérésében.” Ez a kapcsolódás a nők mélyen gyökerező evolúciós igénye, amitől sokkal erősebbnek érzik magukat társas köreikben, mondá a Social Cognitive and Affective Neuroscience szaklap. Ami lefordítva annyit tesz, hogy a szex utáni magas oxitocinszinttel ez a kötődés megtörtént, és a nőknek sokkal kevesebb szexuális és szociális elvárása lesz egy darabig.

Szóval ha a hölgy egyszerre nem analizál túl dolgokat, nem idegeskedik azokon a problémákon, amiken szokott és nem csap le minden szavadra, az könnyen jelenthet előző esti hentergést.