A Jetit még nem találtuk meg, a kabátjait viszont már igen

A divatipar féktelen hullámai legutóbb hatalmas méretű dzsekiket sodortak a partra, az ok ismét prózai: csakúgy. A pingvincsapatokat megszégyenítő módon türelmetlenkedő 21. századi elitfogyasztók pedig vélhetően már alig várják, hogy lecsaphassanak a legújabb őrületre. Szerencsére a trollok őket is megelőzték.

De gustibus non est disputandum, avagy az ízlésről nem lehet vitatkozni – vághatnánk hozzánk egyesek, valamelyest joggal, így visszább is vennénk az agyarakkal. Ugyanakkor gyorsan tegyük hozzá, a Balenciaga divatbemutatója után már semmi sem lesz a régi, a Jetin is trógeresen lebegő nagykabátok ugyanis egészen más megvilágításba helyeztek néhány alapdolgot.

Ha a colos modelleken is úgy állnak ezek a cuccok, hogy eskütétel nélkül is azonnali felvételt nyernének az Éjjeli Őrség testvérei közé, akkor vajon a tömzsi halandókon hogyan mutatnának? De egy másik kérdés is megfordult sokak fejében: jó, hogy ezekkel a kabátokkal túl lehet élni egy kisebb rakétacsapást is, de ha egy-két számmal mondjuk nagyobbak lennének, akkor a kolonizáció során is hasznát vehetnénk – például a marsi kupolavárosokat kiválóan lehetne sötétíteni és szigetelni velük.

Nos, e továbbgondolt kérdésre akkor jöjjenek a legkreatívabb válaszok az itmaysmemes Instagram-oldalról:

És végül jöjjön Joey a Jóbarátokból, aki bizony megelőzte a korát:

Ez megvolt?

Sok bűne van az emberiségnek, de ezekre a cipőkre akkor sem szolgált rá

Az Instagram legmélyebb bugyraiba merültünk le, mentségünkre legyen szólva: a fene meg akarta. De a Highsnobietyn egy interjú jelent meg a crimesagainstshoemanity nevű profil üzemeltetőivel, az ember pedig ugye alapvetően kíváncsi lény, de hát néha érdemes nyugton maradni. Ezen az oldalon ugyanis tényleg olyan azonosítatlan lábra húzható objektumok vannak, amelyekkel kínvallatni lehetne.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon