A Kim Dzsongun-os kezeslábas a férfidivat halotti leple

Ha esetleg a romper és a csipkés romper nem lett volna elég.

Itt tudósítottunk először a romperről:

Mindent, de tényleg mindent alulmúl a nyár férfidivat slágere, a Romper

Köszönjük, majd értesítjük. Nem vagyunk vaskalaposak, konzervatívak, szűklátókörűek, ha divatról van szó, de a frissen feltűnt romper nevű ruhadarab azért kiverte nálunk a biztosítékot. Tény, hogy az elmúlt 100-150 évben a férfidivatban sokkal kevesebb változás történt, mint a nőiben, de ha megnézzük ezt a rövidnadrágos, rövid ujjú egybeizét, akkor ezt nem is bánjuk annyira.

Aztán jött a csipkés verzió, amiről szintén hírt adtunk:

Megpillantottuk ezt a férfiaknak tervezett ruhát, és szinte az idegosztályra kerültünk

Még épp csakhogy kihevertük a „ romper " (értsd: férfi egyberuha) okozta traumákat, máris itt az újabb, ami már egyenesen egy földrengéssel ér fel. Ha az idegosztályra kerülnénk a cikk megírása után, kérlek, látogass meg bennünket, és hozz nekünk sört. Sokat.

Majd azt hittük, nem lehet tovább fokozni, de a Kedves Vezető arcközelijével kilőtték az abszurd férfidivat-mérőt a sztratoszférába:

A kezeslábast most 79,99 dolláros bevezető áron szerezheted be, igazán hiánypótló darab, egy férfi gardróbjából sem hiányozhat! Ha igazán bírod egy barátodat, ezt adod neki születésnapjára, névnapjára és karácsonyra is. Telitalálat. És akkor most csendben elmegyünk és átszappanozzuk a szemünket…

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon