Akarsz egy menő fürdőnadrágot? Nyomtasd rá a kedvenc Instagram-fotód

Aki azt mondja, hogy a személyre szabhatóság az új luxus, baromira igaza van. Ahogy annak is, aki azt állítja, hogy az Orlebar Brown high-end fürdőruhamárka hozza el a nyár legpöpecebb fürdőruháit.

Igen, mondhatod, hogy elég a csajoknak foglalkozni a fürdőruha kérdéssel, nekünk meg megteszi egy sima boardshort vagy a fecske is. De tedd a szívedre a kezed, és úgy mondd, hogy sosem idegesített, mikor valaki szembejött ugyanabban a cuccban, amit te gondosan kiválasztottál (azon az egy elcseszett délutánon, amikor a plázában kellett órákig korzóznod, hogy legyen valami, amit felveszel a parton...).

A világ egyik legmenőbb fürdőruháit készítő Orlebar Brown az előző szezonban kijött egy sorozattal, az OB Editions-szel, amiben a férfi fürdőnadrágokon híres nyári szpotok jelentek meg.

Ez itt például a Hôtel du Cap-Eden-Roc, Dél-Franciaországban.

De a legjobb, hogy akár te is lehetsz a saját fürdőgatyád dizájnere egy jó fotóval.

Az Orlebar Brown ugyanis most egy teljesen új "saját dizájn" szolgáltatást is nyújt, amely lehetőséget ad arra, hogy a kedvenc fotódat lásd viszont a luxus úszónadrágodon.

A SnapShort 2.0 alkalmazáson keresztül bárki feltöltse a kedvenc Instagram fotóját, és az Orlebar legyártja! Hogy egy menő vitorlást, egy meghitt családi fotót, vagy a csajod fejét akarod a strandon magadon viselni, az már csak a te fantáziádra van bízva.

A rendelés pofon egyszerű, ahogy letöltötted az alkalmazást, vagy felmentél a cég weboldalára:

  1. Válasssz ki vagy készíts egy képet;
  2. Szerkeszd, forgasd, helyezd el a fotót a nadrágon;
  3. Válaszd ki a hosszát: Springer (legrövidebb), szetter (rövidebb), Bulldog (középhosszú), Dane II (hosszabb);
  4. Végül rendeld meg!

Szerintünk zseniális ötlet, még akkor is, ha ennyi pénzt soha az életben nem fizetnénk érte: a nadrágok 395 fontnál, azaz 140 ezer forintnál kezdődnek. De végülis, mit vártunk egy luxusmárkától?!

(via Bloomberg)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon