A nyár legmenőbb darabja lesz ez az Instagram-fotóval nyomható fürdőnadrág

Aki azt mondja, hogy a személyre szabhatóság az új luxus, baromira igaza van. Ahogy annak is, aki azt állítja, hogy az Orlebar Brown high-end fürdőruhamárka hozza el a nyár legpöpecebb darabját.

Igen, mondhatod, hogy elég a csajoknak foglalkozni a fürdőruha kérdéssel, nekünk meg megteszi egy sima boardshort vagy a fecske is. De akkor még tuti nem láttad az Orlebar shortját.

Az előző szezonban ugyanis kijöttek egy sorozattal, az OB Editions-szel, amiben a férfi fürdőnadrágokon híres nyári szpotok jelentek meg.

Ez itt például a Hôtel du Cap-Eden-Roc, Dél-Franciaországban.

De a legjobb, hogy akár te is lehetsz a saját fürdőgatyád dizájnere egy jó fotóval.

Az Orlebar Brown ugyanis most egy teljesen új "saját dizájn" szolgáltatást is nyújt, amely lehetőséget ad arra, hogy a kedvenc fotódat lásd viszont a luxus úszónadrágodon.

A SnapShort 2.0 alkalmazáson keresztül bárki feltöltse a kedvenc Instagram fotóját, és az Orlebar legyártja! Hogy egy menő vitorlást, egy meghitt családi fotót, vagy a csajod fejét akarod a strandon magadon viselni, az már csak a te fantáziádra van bízva...

A rendelés pofon egyszerű, ahogy letöltötted az alkalmazást, vagy felmentél a cég weboldalára:

  1. Válasssz ki vagy készíts egy képet;
  2. Szerkeszd, forgasd, helyezd el a fotót a nadrágon;
  3. Válaszd ki a hosszát: Springer (legrövidebb), szetter (rövidebb), Bulldog (középhosszú), Dane II (hosszabb);
  4. Végül rendeld meg!

Szerintünk zseniális ötlet, még akkor is, ha ennyi pénzt soha az életben nem fizetnénk érte: a nadrágok 395 fontnál, azaz 140 ezer forintnál kezdődnek. De végülis, mit vártunk egy luxusmárkától?!

(via Bloomberg)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon