A szörföző üzletemberek álomdarabja ez a neoprén öltöny

Nem kell messze menni: Barcelonában egy szelesebb hétköznapon tucatjával látni olyan helyi, vagány arcokat, akik ledobva az öltönyt, szörfdeszkával a hónuk alatt rohannak a partra meló után.

Nálunk mondjuk a Velencei-tó vagy a Balaton a legreálisabb opció, hogy a szörfnek valamelyik másik fajtáját űzzük, és bizony szomorú, hogy a szezon csak szűk 3 hónapig tart.

Persze, nem a megszállott figuráknak, ők a windgurun lesik már az irodában ülve, hét közben, hogy mikor jön pár nagyobb pöff, és hány fokos a víz. Aztán, ha kell, neoprént húznak, amivel egy gonoszabb tüdőgyulladás is simán kivédhető és a sportolás hosszú órákig is élvezetes - fogcsikorgató hidegben is.

Erre hozott elegáns, kifinomult megoldást Thom Browne új neoprénje, amit kézzel varrnak öltönyszerűre.

Az "Trompe L'Oeil" egy klasszikus öltözet minden elemét felvonultatja, beleértve a nadrágot, a zakót, a felső gallért, a kendőt és a nyakkendőt is - potom 3900 dollárért.

A Quiksilver már korábban próbálkozott egy hasonló kivitelű darabbal, csak az funkcionálisan kb. fabatkát sem ért. Ebben viszont simán el tudjuk képzelni, hogy egy komolyabb ciklont is át lehet vészelni a vízen.

Ennél vagányabb öltönyt nem tudunk mutatni

Néhány évvel ezelőtt, mikor még a How I Met Your Mother (Így jártam anyátokkal) című sorozat hódított, Barney Stinson suitjamas ától (öltöny, ami pizsama, vagy pizsama, ami öltöny is egyben) dobtunk hátast, és komolyan beleképzeltük magunkat abba a szituációba, amikor életmentő lehet egy ilyen darab.

 

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon