Az adidas sörálló (és hányásbiztos) cipőkkel készül a müncheni Oktoberfestre

Szeptember végén, október elején ugyebár részegek milliói lepik el Münchent, hogy részesei lehessenek a világ egyik legnagyobb népünnepélyének. Az adidas is igyekszik kihasználni ezt a lehetőséget, mégpedig egy zseniális ötlet segítségével.

Kitalálták ugyanis, hogy elkészítenek egy különleges lábbelit, amely kimondottan az Oktoberfest hagyományai előtt tiszteleg, tökéletesen passzol a hagyományos viseletekhez és ami a legfontosabb; nyugodtan leöntheted sörrel, nem lesz tőle semmi baja.

A klasszikus formatervezésű cipellő kiváló minőségű, barna bőrből készül, amelyen igen jól mutat az aranyszínű három csík, valamint a "Prost" (németül egészségedre) felirat. A sörállóságról - már ha van ilyen szó egyáltalán - egy különleges bevonat gondoskodik, amivel ellátták a cipő felső részét.

Az adidas München "Oktoberfest" szeptember másodikától lesz kapható, tehát a nagy eseményig bőven beszerezhető. Az ára inkább a német pénztárcákra szabott, hiszen 200 euróért kínálják, ami 61 000 forintnak felel meg. Stílszerűen egy sörös korsót is mellékelnek hozzá.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon