Alaposan megújulva tér vissza 14 év után a Jordan Melo 1.5

A klasszikus Jordan csukák szerelmesei igazán örülni fognak a hírnek, hogy a Nike a 2000-es évekből ismert Jordan Melo 1.5 egy felújított, modernizált változatát teszi hamarosan elérhetővé a boltokban.

A Hoodie Melo névre keresztelt modell fekete, narancs és antracit színkombinációban kapható majd, a csukát Air-Sole-párnázattal vértezték fel, hogy könnyű és kényelmes legyen benne lépkedni, de ami még ennél is lényegesebb, hogy a régi Melót egy Tech-Fleece-felsőrésszel turbózták fel, míg a sarokrész és a bokagallér kapucnira emlékeztető anyagból készül. A megújult Air Jordan-típus 2004 után tér vissza megújult erővel a piacra, 140 dollárért, azaz nagyjából 37 ezer forintért vásárolható meg.

Ez is érdekelhet:

Nagyon zúz ez az Air Jordan, mintha csak Batmanre szabták volna

Az eleganciájáról és kimértségéről híres Bruce Wayne-t nehezen tudnánk elképzelni egy ilyen lépőben, na de éjjeli mását, Batmant már simán. Gyönyörű, ahogyan a szürke játszik a feketével, ahogyan a prémium nubuk együttműködik az éjsötét bőrrel. A cipő sarkánál lévő Jumpman pedig mintegy vörös pecsét, pontot tesz a történet végére.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon