Újabb színkombinációban is megrendelhető a Nike önbefűző cipője

Elérhetővé vált a Nike HyperAdapt 1.0 nevű önbefűző cipő egy egy különleges színegyüttesben. A csukát péntek 13-án, azaz két napja dobták piacra, és olíva alapon narancs pipában pompázik – ezért valahol találó is, hogy Olive Flak and Orange Peel névvel illetik.

A Haberero Red, a Wolf Grey és a Black & Blue Lagoon altípusokhoz hasonlóan ez a csuka is hasonló szövetmintára épül, csak egy foltosabb gumialappal. Egyébként a Tinker Hatfield és a Tiffany Beers tervei alapján készült Nike HyperAdapt 1.0 az első olyan sportcipő, amely elektronikus rendszerével képes alkalmazkodni a láb körvonalaihoz adaptív húrjaival, de akár manuálisan is állítható közben.

Ez úgy történik, hogy amint belelépsz, a sarkod aktivál egy érzékelőt, a rendszer pedig automatikusan összehúzódásba kezd – majd két gomb, a húzás és lazítás segítségével lehet finomítani a dolgon, amíg tökéletes nem lesz. Az ára sajnos továbbra is borsos: a cipőt 720 dollárért, azaz 180 ezer forintért tudod megrendelni.

Ezt olvastad már?

Érkezik a Flyknit következő generációja, vele együtt pedig egy Kobe Bryant-csuka is

A Nike pár napja jelentette be, hogy hamarosan piacra dobják a Flyknit-széria legújabb generációját. A Flyknit-technológiának az volna a lényege, hogy a cipő felső része egyetlen darabból áll. A szőtt, habkönnyű sportcipő nem tartalmaz fölösleges, extra elemeket és illesztéseket, csak pont annyit, ami a láb fixálásához, valamint a kényelmes, ortopédiailag és technikailag is megfelelő sportoláshoz elegendő.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon