Nemsokára ez a stílusos gyűrű követheti a napi aktivitásodat

Érdekes figyelni a különböző okosórák és aktivitásmérő csuklópántok fejlődését, illetve a velük kapcsolatos vásárlási tendenciákat. Hamarosan akár ki is mehetnek a divatból, hiszen már egy gyűrű is képes hasonló adatokkal szolgálni.

A Motiv Ring tényleg ígéretesen néz ki és a tudása is egészen meggyőző, hiszen egy teljes értékű fitness és alvás nyomkövetőről van szó, tehát a többi piacon lévő karpánthoz hasonlóan folyamatosan monitorozza az aktívan töltött perceidet.

És hogy miért fontos mindez? Természetesen azért, mert az aktívan töltött órák a legértékesebbek az életedben és talán egy ilyen gyűrű segíthet rávenni magad arra, hogy elérd a magad elé kitűzött célokat, hiszen folyamatosan figyelheted a fejlődést. Ennek a pofás és divatos kiegészítőnek a szállítását valószínűleg kora tavasszal kezdik majd el, ám addig is csekkold róla az alábbi videót:

A gyűrűt úgy tervezték, hogy mindig rajtad lehessen, éjjel és nappal is - hiszen másképp nem is tudná monitorozni az alvásod. Éppen ezért könnyű, kényelmes viselni, vízálló és extra tartós. Ráadásul nem csak sportruhával, hanem elegáns szettel is simán hordhatod.

Egyéb mutatók mellett, mint például a megtett távolság, lépések, elégett kalóriák, alvásidőtartam, a pulzusodat is képes érzékelni. Ha még többet szeretnél megtudni róla, látogass el erre az oldalra, ahol akár elő is rendelheted magadnak.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon