Ha szereted az órákat, április 9-re ne szervezz programot – Jön a II. ChronoMeeting órakiállítás és -vásár

Ha a nő legjobb barátja a gyémánt, a férfié az óra. Mi az első ChronoMeetingen egy gyönyörű Longines-t találtunk, és megismerkedtünk Mezei Istvánnal, a Budapesten épített Evolvens órák megálmodójával. Most itt a II. ChronoMeeting órakiállítás- és vásár, amit az első után ki nem hagynánk.

Az esemény szinte 100%-ban az órákról szól: rengeteg óramegszállott kiállító és kereskedő érkezik, használt és új órákkal, órás tartozékokkal (szerszámok, szíjak stb.), és néhány pofás kiegészítővel.

A szó legjobb értelmébe vett vásári hangulat tényleg garantált, legutóbb is több mint 1000 ember vett részt rajta.

A legizgalmasabbak szinte mindig a használt órák - amiken egyáltalán nem a lehasznált, karcos-kopott, töredezett szíjú darabokat kell érteni, hanem leginkább olyan felújított, mára ritkává vált modelleket, amik igazi különlegességnek számítanak, és garantáltan nem jönnek szembe velünk az utcán minden nap.

Egyébként, ha tényleg régóta tervezed az óravásárlást, és szükséged lenne némi segítségre, itt rengeteg hasznos infót találsz.

Ha pedig azt gondolnád, hogy ez a rendezvény csak a kitömött gyűjtőknek szól, tévedsz: rengeteg izgalmas órát lehet találni 3 ezer forinttól egészen 3 millióig, és sok-sok érdekes-hasznos sztorit is elcsíphetsz a kiállítóktól.

A több ezer márkás és eredeti óra várhatóan még több embert megmozgat most, mint az első alkalommal, úgyhogy érdemes lesz időben érkezned, ha alaposan szét akarsz nézni, és a lehető legnagyobb kínálatból választani.

Ha még több infóra vagy kíváncsi, nézd meg a ChronoMeeting Facebook-oldalát, vagy kattints a weboldalukra.

Szóval vésd be a dátumot: április 9., II. ChronoMeeting, a Hotel Corinthia Valletta dísztermében.

(képek: ChronoMeeting)

A teljes Evolvens-sztorit itt olvashatod:

"Akartam egy jó órát, de olyan drága volt, hogy inkább csináltam egyet" - Megnéztük, mit tud a legmenőbb magyar óra, az Evolvens

" A drága óra befektetés, olyan, mintha vennél egy festményt" - mondja Mezei István, aki az Evolvens órák megálmodója, dizájnere, kivitelezője és salesese egy személyben. Istvánnal még a ChronoMeetingen találkoztunk, amikor épp egy tisztességes, férfimagazin-szerkesztőkhöz méltó, vagány órát kerestünk magunknak. Amit találtunk, az pedig egy kézzel készített, prémium óra, Budapestről, ami mögött sokkal több van, mint először gondoltuk.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon