Itt egy újabb orbitális divatmarhaság, ami nemcsak csúnya, de baromi drága is

A gyárilag koszos farmer után már megint elgurult valakinek a gyógyszere. Vagy épp ellenkezőleg, a londoni székhelyű Natasha Zinko divatház tervezőinek sikerült benyelni életük legdurvább LSD-s bélyegét.

Képzeld el, hogy a fater megtalál a pincében egy rekesz bort, ami szerinte éppen most van a csúcson, ezért nekiültök és ketten betermelitek az egészet, majd az utolsó két üveg mellé még elővesztek egy kis törkölyt, mert szerinte az meg nagyon illik hozzá. Megvan? Na, az említett divatház most piacra dobott egy olyan farmert, ami pont úgy néz ki, ahogy a végigborozott-pálinkázott este után a farmerokat szoktad látni.

Ha felkészültél, akkor mutatjuk.

Nem igazán tudjuk elképzelni, mi járhatott a divattervező fejében, amikor textilbe öntötte ezt a kellemetlen optikai illúziót. A farmer elképesztően kényelmetlen a szemnek...

...és bármennyire hihetetlen, hátulról még hülyébben néz ki.

A puszta vizuális sokknál azonban nem áll meg a történet, hiszen még adósak vagyunk két olyan információval, melyek tutira simára gyalulják az agyad. Először is, a farmer ára 695 dollár, azaz 180 ezer magyar forint, másodszor pedig a cuccot szó szerint elkapkodták a shopbob nevű webáruházból, amikor elérhetővé vált.

Na most tényleg úgy érezzük magunkat, mintha nagyon lemaradtunk volna valamiről.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon