Kész, végünk van a fickótól, aki festői helyeken a saját pulcsiját veti vászonra

Nemrég írtunk a baltimore-i fazonról, Sam Barskyról, aki az útiélményeiből pulóvert köt. Erre most jön egy művész, Hank Schmidt, és egy fotós, Fabian Schubert egy halálian vicces projekttel, az "Und im Sommer tu ich malen"-nel, és csodaszép helyeken festenek (aztán fotóznak), de nem tájképeket, hanem...pulcsikat...

Az ötlet úgy született, hogy a "megnemértett" művész duó elhatározta, hogy olyan festői helyekre zarándokolnak el, ahol neves művészek, mint Vincent Van Gogh, Claude Monet, vagy Paul Cezanne alkottak.

Azonban ahelyett, hogy lemásolnák a híres munkákat, Hank inakább a saját ingjeinek és pulóvereinek a mintáit festi a vászonra, Fabian pedig lelkesen fotózza.

 

A kooperáció egyébként egy szerencsés találkozás eredménye, amikor Fabian egy fényképezőgéppel, Hank pedig egy vászonnal járta a természetet, hogy alkosson.

És milyen jól tették, mert egy hatalmas röhögőrohammal lennénk most szegényebbek...

U.I.: Ha Sam Barsky kötött pulcsijairól lemaradtál volna, itt megnézheted:

Ez a fickó nem képeket hív elő, hanem pulcsikat köt a helyekről, ahol nyaralt

Egy baltimore-i fickó, Sam Barsky elég furcsán örökíti meg a leszebb nyaralásait. Történetesen pulcsit köt mindegyikről. Sam még 24 évesen tanult meg kötni, amikor új hobbit és értelmet keresett az életében. Szeretett volna valami eredeti cuccot, amit akár hordani is lehet. Eleinte pár egyszerű pulcsit kötött: néhány egyszerű szín, aztán egy térkép, de úgy érezte, megállt a tudomány.

(via boredpanda)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon