Ezekben a rusnya ünnepi pulcsikban a hideg téli napok is nehezebben telnek

Közeleg a december, ünnepi hangulatba borul a nyugati világ. A boltok minduntalan vásárlásra csábítják az embert, a reklámok fülbemászóbbak, mint valaha, és már azt se tudjuk, merre kapjuk a fejünket a Reszkessetek, betörők!, a mikulásos kóla és mama finom diós bejglije között.

Persze mint mindenre, erre is van megoldás. Rusnya karácsonyi pulcsi, hogy ilyenkor is beinthess a világnak – vagy éppen hanukás, ha nálad az is játszik. Vagy éppen egy seggfej munkatársnak, ha megajándékozod vele. De ajánlani tudjuk kínos céges bulira, félrecsúszott családi vacsoránál, netán a csajod szüleinél, ha nagyon dobatni akarod magad vele. Egyszóval praktikus, mint észak-koreai úton a traffipax:

  

Innen rendelhetők meg 49,99 dollárért (13 ezer forint), van a készletben elbűvölő egyberuha is, de az már annyira kínos, hogy inkább nem raktunk be róluk képeket. Egyébként ugyanerről az oldalról lehet rendelni többek között Kim Dzsongun-os kezeslábast is, szóval tényleg nincs több kérdésünk, elő a bankkártyával!

A Kim Dzsongun-os kezeslábas a férfidivat halotti leple

Ha esetleg a romper és a csipkés romper nem lett volna elég. Itt tudósítottunk először a romperről: Köszönjük, majd értesítjük. Nem vagyunk vaskalaposak, konzervatívak, szűklátókörűek, ha divatról van szó, de a frissen feltűnt romper nevű ruhadarab azért kiverte nálunk a biztosítékot.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon