Neked készült a Tag Heuer új kollekciója, ha testreszabható okosórára fáj a fogad

Korábban már volt egy nagy dobása a márkának, hiszen a Connected az első luxuskategóriás, svájci okosóraként jelent meg a piacon. Most itt egy új kollekció, ami a vastag pénztárcával és egyedi ízléssel rendelkezőket célozza be.

A vastag tárcát pedig nem csak úgy poénból említettük, ám az árát inkább a végére tartogatjuk. Elöljáróban legyen elég annyi, hogy magasabb ligában játszik, mint az Apple okossága.

Az új TAG Heuer Connected Modular 45 kollekció lehetővé teszi a felhasználói számára, hogy kiválasszák az egyedi ízlésüknek megfelelő tokot és szíjat, létrehozva ezzel egy olyan okosórát, amilyet szinte biztosan nem fogsz megpillantani valaki másnak a csuklóján.

Például az aranyért rajongó sznobok választhatják az aranyozott tokot és egy hozzá szépen passzoló barna bőrszíjat, míg a csillogásra vágyók rábökhetnek a fényes titántokra és a hozzáillő fekete szíjra. A lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt, egyedi modellünket pedig összeállíthatjuk a gyártó honlapján.

A Google és Intel technológia által vezérelt kütyü Intel Atom Z34XX procival, 4 GB belső tárhellyel és persze bluetooth, wifi, GPS kapcsolattal rendelkezik. Ha ez nem volna elég, a többi okosság mellett a Google Maps, a Google Fit és az Android Play jócskán megkönnyítheti az életünket. Arról nem is beszélve, hogy vízálló, 24 órát bír az akksija és mégiscsak svájci minőség...

Nyilván bárki szívesen kipróbálná ezt a svájci precizitással megáldott okosórát, ám az áránál fogva erre csak keveseknek lesz lehetősége, hiszen 1650 dollár a kezdőára, ami átszámítva nagyjából 480 000 forint.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon