Hotel Aurum Hajdúszoboszló ****

A csomag

Mi ez? Hétvégi akciós csomag 06.24-ig

Ár? 2 éjszaka 2 fő részére 54.000 Ft

Hajdúszoboszló a kelet fürdővárosa, a négycsillagos Hotel Aurum pedig a város legfrekventáltabb helyén, a gyógyfürdő és az Aquapark szomszédságában található. Szobák három méretben: Standard kétágyas, Superior kétágyas, és Deluxe családi lakosztály. Minden szoba légkondicionált, mini bárral, LCD Tv-vel, széffel és konyhával felszerelt. A wellness részlegen gőzkamra, fényterápiával ellátott finn szauna, hidromasszázs medence, csobbanó medence, két gyógyvizes medence, egy gyermekpancsoló és kondicionáló gépek várják a vendégeket.
Még több információ! 

Danubius Health Spa Resort Aqua Hévíz ****

A csomag

Mi ez? Szerelmes éjszakák 2 fő részére
Ár? 2 éjszaka 2 fő részére 53.900 Ft

A hévízi szálloda remek adottságokkal rendelkezik, de az sem mellékes információ, hogy Európa legnagyobb természetes termál tava mindössze 5 percnyire található. 2 fedett termálmedence (33 és 37°C), úszómedence, élményfürdő víz alatti zenével és esténként fényjátékkal, nyitott termálmedence napozóterasszal, Jacuzzi, gőzfürdő, szauna, bioszauna, kerti rönk szauna, és felár ellenében sókamra. Wifi és parkolás ingyen.

Még több információ!

La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad****

A csomag

Mi ez? Neobarokk pihenés

Ár? 2 éjszaka félpanzióval 2 fő részére 49.600 Ft

Az Egertől 25 km-re, Szilvásváradon található La Contessa Kastélyhotel - a Pallavicini őrgrófi család egykori birtoka – arisztokratikus miliőben és 650 m2-es wellness részlegével várja a vendégeket. Ami a vizesblokkot illeti, van itt gyermekmedence, ami családosok számára nyilvánvalóan fontos részlet, de ezen kívül kipróbálhatjuk a pezsgőágyat, a jacuzzit, a 4 oldalbefúvásos hidromasszázst, gőzkamrát, finn szaunát és egyéb kellemes kényeztető eszközöket.

Még több információ!

Ha éppen last minute utak érdekelnének, akkor a Playeren ebben a témában is találhatsz olvasnivalót!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Brutális látvány a hatalmas, elhagyatott Csepeli Erőmű

További cikkeink a témában