A Häagen-Dazs idei téli fagyitortája két külön ízvilágban érkezik

A világhírű fagyigyártó, az amerikai Häagen-Dazs már egy jó ideje az öreg kontinensen is megvetette a lábát, és számos európai nagyvárosban nyitott már cukrászdát. Természetesen a sorból Párizs sem maradhatott ki, ahol viszont már tíz éve hagyomány az, hogy egy híres formatervező készíti el a cég karácsonyi tortáját.

Idén a német Konstantin Grcic került sorra, aki két korona alakú különlegességgel lepte meg a párizsiakat. Az első torta vázát pralinés keksz adja, amelyet belga csokis, illetve makadámdiós fagyi tölt meg „élettel”. A desszert belsejében lágyan folyós, sós karamellréteg is van.

Így fest az idei ünnepi különlegesség

A második koronaédesség egy gyümölcstorta, melynek alapját holland keksz (speculoos), illetve habcsókos keksz adja, belsejében pedig vanília-, illetve mangófagyit ízlelhetünk. A csokikrém természetesen ebből a tortából sem hiányozhat, melyet a mandarinkompót fanyar íze tesz teljessé. A tortákat már meg lehet vásárolni, és egészen 2018. január 15-ig lesznek elérhetők a Häagen-Dazs párizsi üzleteiben.

Közben a Dolce & Gabbana is rákészül az ünnepekre:

A Dolce & Gabbana luxusspagettivel készül rá a karácsonyra

Közeleg a december, így már ezerrel dübörög a karácsonyi marketinggépezet. A buliból természetesen a Dolce & Gabbana sem maradhat ki, de a milánói székhelyű divatház ezúttal nem egy rendhagyó ruhakollekcióval, netán szokásos luxuscikkeivel - parfüm, szemüveg, karórák, pénztárcák vagy ékszerek - hívta fel magára a figyelmet, hanem egy „gasztrokülönlegességgel".

(forrás: Sortiparis, Nosalty)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon