A Lagoon katamaránja letisztult és csodaszép

A Beneteau csoporthoz tartozó Lagoon eddig inkább a vitorlásairól volt ismert, különösen az ázsiai piacon, ahol a katamaránjaikat eddig is imádták. Most fogták magukat és a Lagoon 630 MY-al léptek egy nagyot a luxusyachtok felé.

A cél a kezdetektől fogva az volt, hogy olyan hajót készítsenek, ami kényelmes, jól felszerelt, biztonságos és elegáns is. Mivel folyamatosan zsebelik be vele a díjakat, ez nagyon úgy néz ki, hogy sikerült.

 

A tervezőknek, Marc Van Peteghem-nek és Vincent Lauriot Prévost-nak már volt némi tapasztalatuk a többtestű hajók megálmodásában, korábban az Oracle csapatnak is csináltak katamaránt. Most nem egy versenyszörnyeteget akartak, sokkal inkább egy megbízható óceánjárót, ami a hosszú utakat is bírja. A belső tereket a Nauta Design hangolta elegánsra, letisztultra és kényelmesre.

A tágas katamarán 63 láb hosszú, és akár 12 embernek is kényelmes. A hátsó fedélzet a party-részleg, külön bárral, hatalmas hűtővel és barbeque-val. A hajó fő szalonjában két kényelmes kanapé és multifunkciós asztal teszi mobillá a teret.

 

Tágas konyha, hálókabinok, VIP kabin, üvegfalú zuhanyzófülke, napozóterasz, és a 300 lóerős Volvo motornak hála akár 16 csomós sebesség. Kihagytunk valamit?

 

Az Aston Martin DB4GT-ből kevesebb, mint húsz készült, a 007-esnek ezért be kellett érnie egy DB5-tel.

Egy bizonyos titkosügynöknek köszönhetően a DB5 jobban ismert modell, de a DB4GT az, ami a leginkább keresett a gyűjtők körében. Ebből a modellből mindössze tizenkilenc darab készült, a képen látható modell a tizennegyedik, ami legurult a gyártósorról.

Az olasz Zagato nyúlt bele az autóba, ezért egy kicsit könnyebb, mint a társai.

Az első tulajdonosa egy ausztrál férfi volt, aki versenyautóként használta, majd átkerült Angliába, ahol felújították és megszépült.

Ezt a csodát a Sotheby’s aukciósháznál árverezték el 14,3 millió dollárért, a honlapjukon rengeteg részletet lehet olvasni róla.

Bastian Yotta német iparmágnás több mint huszonhét millió forintot költ havonta a csajai plasztikai műtétjeire, a shoppingkörutakra és a véget nem érő partikra a saját álom-Playboy-Baywatch világában. A Yotta Lifestyle-nak elkeresztelt életérzést most képekben is megnézheted – kíváncsiak vagyunk, hogy sugárban fogsz-e hányni vagy irigykedni.

Bastian és felesége, Maria Yotta megalapította a saját Playboy Mansionjét és Baywatch utánérzését tízezer dollár / hó bérleti díjú Beverly Hills-i otthonukban.

Ehhez még harmincezer dolcsi a bérelt tengerparti rész, így totálban havi negyvenezer dollárt – havi olyan tizenegy millió forintot – költ csak a pecóra. A maradék mind a több száz fős partikra, az új Lamborghinikre, a csaja luxusgardróbjára és a ház nőinek új csöcseire megy el.

 

Kissé hajaz Dan Balzerianra és Tony Toutounira, a szintén multimilliomos pókerjátékosokra, aki zöldhasúakkal törölgetik a seggüket unalmukban.

A törődő férj ápgrédelte a felesége melleit is: C kosárról F kosárra változtatta az intelligens tekintetű asszonka kebelméretét.

Mikor a hölgyet aranyásónak bélyegezte több médium is, a mosolyba varrt arcú nőféleség elmondta a tartós párkapcsolat titkát:

A férfi is kifejtette magvas életfilozófiáját:

 
 

Hát, úgy fest a Yották megtalálták a maguk magas életének a titkát. Mi az egész hellyel, ezzel a faszarcúval és a fejőstehénre plasztikázott csajával, meg úgy az egész Yotta Life-fal ennyit tennénk:

the-heels-are-alive_aceofgags

(Képek: Yotta Instagram)

Player Autószalon