A történelmi siker alkalmából egyedi csomagot állított össze Federer rajongóinak a Wilson

Természetesen mi is beszámoltunk róla, hogy Roger Federer történelmet írt a 20. Grand Slam címének megszerzésével az Australian Openen. Ennek a mérföldkőnek az alkalmából a Wilson valami egészen különleges meglepetéssel rukkolt elő.

Egy igazán exkluzív, gyűjtői kollekcióval szeretnének kedveskedni a svájci teniszező legnagyobb (és legtehetősebb) rajongóinak. Federer ikonikus ütője, a Pro Staff RF97 Autograph lett tulajdonképpen úgy újraalkotva, hogy méltó emléket állítsanak vele a 20. GS-trófeának.

Kizárólag 20 darab készült ebből a kollekcióból, melyek közül tízet Roger Federer honlapján lehet megvenni 20 ezer dollárért, vagyis 5 millió forintért (a teljes bevétel a teniszező alapítványához jut jótékony célokra), míg kilencet a Wilson oldalán adnak el - természetesen az itt befolyt pénzeket is jótékonykodásra fordítják. Az utolsó csomagot közösségi médián keresztül sorsolják ki egy szerencsésnek.

Ha pedig már Federernél járunk...

Az megvan, miért nem játszik Roger Federer soha ujjatlan pólóban?

A svájci teniszező ismét történelmet írt a hétvégén, hiszen 20. Grand Slam győzelmét söpörte be Marin Cilic legyőzésével. A nagy menetelés közben pedig egy érdekes kérdésre is választ adott, ami talán elkerülte a figyelmedet. Az egész onnan eredt, hogy Rafael Nadal ujjatlan pólóban jelent meg Melbourne-ben, erre pedig sokan felfigyeltek.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon